Het Domina-effect: Humo sprak met Hot Marijke, de prostituee uit Open Venster

1
14013_hotmarijkemarcomertens400.jpg
Een beetje macho die haar in de afdeling Droge Voeding tegen het lijf loopt, zou misschien denken: 'Die wil ik weleens over de knie leggen!' Hoe speelt zo'n klein lief opdondertje het dan klaar om zich als sm-godin te laten vereren? Ik weet het niet, maar hou haar tegen of ze verovert straks de wereldheerschappij. Sinds Freddy De Kerpel (die ze langs deze weg hartelijk dankt) haar in Humo met een klein dik varkentje vergeleek, schoot de populariteit van Hot Marijke als een raket de hoogte in. Ondertussen heeft ze in zowat alle bladen gestaan, behalve misschien het parochieblad. Maar dat telt allemaal niet, zegt ze zelf. Haar natte droom is een interview in Humo: 'Dan pas ben je écht een BV!'

Voor we ons van onze Goede Daad kwijten, nog een kleine dienstmededeling: de NV Hot Marijke blijkt een twee-eenheid te zijn. Naast Marijke is er ook nog Paul, haar wettige echtgenoot, wiens naam op haar arm getatoeëerd staat. Hij kent de Vlaamse seksindustrie als zijn broekzak en was ooit nog het brein achter 'Heet om te zien', de pornofilm waarin Danny Fabry Jr. met wisselend succes een erectie probeerde aan te houden. Paul wil graag meepraten, of toch niet, of toch ook weer wel. Als hij maar niet op de foto hoeft en we zijn precieze leeftijd niet verklappen, want dat zou de lezer op foute ideeën kunnen brengen. Welaan dan: Paul is een Humoradio-lezer en Stones-fan van het eerste uur.

Douchen vooraf is verplicht, las ik op de website van Hot Marijke. Dus meld ik mij met nog natte haartjes aan in - je gelooft het nooit - de Venusstraat in Antwerpen. Ik kom mooi op tijd, want anders beland ik straks nog op de fakers list van Hot Marijke - een almaar langer wordende lijst van mannen die weleens gratis aan haar willen snuffelen, maar niet opdagen nadat ze een afspraak hebben gemaakt. Foei!

HUMO Hoe oud was je toen je je ervan bewust werd dat er zoiets als seks bestaat?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: