Seksbomma: de terugkeer van Patricia Paay (61)

, door (kv)

1
20560_patriciapaay.jpg

Samen verhuisde het koppel naar Amerika, waar Curry ging veejayen voor MTV. Vorig jaar liet hij haar staan voor een aanzienlijk jongere vrouw, waarop ze de stunt van een kwarteeuw geleden nog eens overdeed: op haar zestigste ging ze opnieuw uit de kleren voor Playboy. En als kers op de taart beloonde ze zichzelf met een vriendje van... zesentwintig.

Sinds haar scheiding woont Patricia Paay (61) weer in Nederland, in een appartement op een drukke straathoek in de Amsterdamse wijk Oud-Zuid. Om weer in de belangstelling te komen, schreven de roddelbladen. Waarna ze op een receptie keihard een bitterbal tegen het achterhoofd van een roddeljournalist kegelde - de ragout spetterde in het rond. La Paay en de roddelpers: het is hard tegen onzacht.

We hebben afgesproken op het terras van een brasserie in Oud-Zuid, en ik herken haar meteen: roodgestifte lippen, dikke bos geblondeerd haar, grote pilootzonnebril. De meest glamoureuze vrouw van Nederland. Naast haar zit haar zus Yvonne, die destijds ook in The Star Sisters zat. De zusjes nemen knuffelend afscheid, en Patricia wijst met haar gemanicuurde hand naar een openstaand raam aan de overkant: 'Kijk, waar dat gordijn naar buiten wappert, daar woon ik nu.' Ik vónd het hier al zo'n drukke straathoek!

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: