De 7 Hoofdzonden volgens Skin: 'Onkuisheid'

, door (fvd)

Deel
20970_Skin-406.jpg

Onkuisheid

Skin (Enthousiast) «Je hoort heel vaak dat rechters in het dagelijkse leven perverts blijken te zijn. Is dat je nooit opgevallen? Iemand heeft me eens uitgelegd hoe dat komt. Seks speelt zich voor 90% tussen de oren af. En omdat rechters doorgaans over een sterk analytisch vermogen beschikken, en beroepsmatig veel in aanraking komen met seksuele uitwassen, moeten ze telkens hun grenzen verleggen om het nog wat spannend te houden voor zichzelf. En dus eindigen ze vroeg of laat allemaal ondersteboven aan een kabel, met een dildo in hun mond en een wortel in hun gat (lacht). Ik heb het ook maar van horen zeggen.»

HUMO Overal waar rockgroepen optreden, sluipen groupies de backstage binnen. Herinner je je nog de eerste keer dat een meisje of een jongen zich aan je aanbood?
Skin «Nee, daarvoor is het a) veel te lang geleden en b) sindsdien veel te vaak gebeurd. En ik kan niet spreken voor de jongens in de band, maar ik ben daar nooit op ingegaan. Het idee dat ik misbruik zou maken van een meisje omdat ze toevallig van mijn muziek houdt: ik vind dat vies. Zelfs al wil zo'n meisje zelf niets liever. Je kan toch niet zingen over alle mogelijke wantoestanden en dan achter de coulissen de dirty shagger uithangen? Ken je dat rare, wat besmuikte schuldgevoel dat je als tiener had als je net had gemasturbeerd? Het was leuk voor even, maar nadien voelde je je een loser omdat je geen échte seks had gehad. Als je je lusten botviert op een onschuldige fan, denk ik dat je hetzelfde voelt, maar dan twintig keer erger.

Ik heb nooit gesnapt waarom mensen met een rockgroep beginnen om te kunnen neuken. Zo ken ik er véél, en dat heb ik altijd wat triest gevonden. Ik neukte al lang vóór ik in een groep zat (lacht). Je hoort het trouwens ook aan hun muziek: als seks je belangrijkste motief is om op een podium te staan, is er veel kans dat je weinig voorstelt als muzikant.»

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: