Baard met een mop: Alex Agnew (lang) voor de comeback

, door (jub)

50
Alex Agnew
© Willem De Puydt

Life Of Agony, dat is de groep rond frontman Keith Caputo. Of beter: wás de groep rond Keith Caputo. Nu is het Mina Caputo. Dan kan het bij een comedian die graag de rand opzocht, toch niet anders dan beginnen te jeuken. En jawel.

Alex Agnew «Mina Caputo, ik blijf toch gewoon Keith zeggen, hoor, ik krijg dat er niet uit. En hij heeft nog een penis. (In het Antwerps) Hèt ’m ne piet dan noemt ’m Keith, (in overbeschaafd Nederlands) heeft hij een vagína, dan is het Mina. Hahaha!

»Een paar weken geleden hebben we met Life Of Agony op het Alcatraz Festival in Kortrijk gespeeld. Hun manager is naar ons komen kijken, vond het keigoed en heeft gevraagd of wij voor hen wilden openen in New Jersey. Eén concert maar, ze zijn aan een soort voorzichtige reünie bezig, en ik denk dat ze nog twijfelen of ze het wel echt willen. Ik vond ze wel goed op Alcatraz. Keith pakt hormonen, hè, waardoor hij ineens klinkt als zijn jongere zelf van twintig jaar geleden, waardoor hij ook al die oude noten weer aankan. Ik ben mij gaan afvragen of het niks voor mij zou zijn, zo’n hormonenkuur. Wat zou ik dán allemaal kunnen als zanger? Die borsten nemen we er dan wel bij.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: