Dossier erectiestoornissen (2): de harde waarheid

, door (svb)

Deel
22369_Openingsbeeld.jpg

Rust en zekerheid zijn luxeartikelen die Koen (44, fictieve naam) vijf jaar lang heeft moeten ontberen. Hij was er nochtans gewend aan geraakt: gelukkig getrouwd, kinderen, mooi huis, mooie wagen, goeie job, hij zat prima in zijn vel. En toen gebeurde er iets.

Enkele quotes

  • Koen «Op een avond na een feestje - we hadden gedronken, maar we waren zeker niet zat - waren we aan het vrijen. Op zijn hondjes. Plots kreeg mijn vrouw een aanval van diarree. Ik hing helemaal vol: mijn lijf, mijn armen, mijn gezicht. Er zat zelfs stront in mijn mond. Ik heb staan kotsen in de douche, de ziel uit mijn lijf. Ik was compleet in shock, maar mijn vrouw lachte mij uit. Niet zo'n beetje grinniken of giechelen, maar echt lachen. Dat kwam van zo diep, precies of er was haar nog nooit zoiets plezants overkomen. Ik voelde me tot op het bot vernederd. Twee dagen later was ze nog altijd met mij aan het lachen. De pijn die ik dan voelde, valt met geen pen te beschrijven. Ik voelde me nog zo groot (houdt duim en wijsvinger tien centimeter van elkaar). Maar nooit heeft ze zich verontschuldigd. Niet één keer. Niet voor wat er gebeurd was, en ook niet voor dat uitlachen. En ik, ik kon er gewoon niet over praten. Vrijen ging ook niet meer. Elke zin in seks was compleet weg.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan