Tubelight zingt een Lee-ke

, door (jub)

2
Tubelight

Tubelight is de groep rond frontman Lee Swinnen (24), en dat is – we zullen het maar zeggen – de zoon van zijn vader, Scabs-man Guy Swinnen. Lee speelt naast Tubelight ook nog in Double Veterans (waarvan vorig jaar ‘The Brotherhood of Scary Hair and Homemade Religion’ verscheen – ook psychedelica, maar met minder pop), en met Neon Cardboard was hij in 2014 nog een keer geselecteerd voor Humo’s Rock Rally, maar dat project moest hij vanwege algehele drukte vaarwel wuiven. Swinnen is bovendien afgestudeerd aan de Rockschool in Hasselt, waardoor hij, mochten wij het niet met het blote oor kunnen horen, een diploma kan voorleggen om te bewijzen dat hij het kan.

‘Heliosphere’ werd opgenomen bij en met Pascal Deweze, maar de afwerking ervan verzorgde de groep noodgedwongen zelf.

HUMO Sorry dat ik meteen over hem begin, maar ik kwam onlangs je vader tegen en die wist te vertellen dat er wat problemen waren met de opnames van de plaat.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan