'Temptation Island':
De comeback van Vlaanderens guilty pleasure

, door (kd)

54

'Er zijn koppels die elke week apart uitgaan: als je dan iets uitspookt, is de kans klein dat je partner dat te weten komt'

Het concept is onveranderd gebleven: twee Belgische en twee Nederlandse koppels worden naar Thailand gestuurd, alwaar ze elkaar negen dagen lang met enig wantrouwen achterlaten in de handen – en wie weet in welke lichaamsdelen nog allemaal – van tien warmbloedige vrijgezellen. Opzet: testen wie zijn relatie verneukt en wie niet.

Bekijk ook:
'Temptation Island': de eregalerij! Zon, zee & zwoegende vrijgezellen
Het Gat van de Wereld over 'Temptation Island' (fotospecial)

HUMO In de sneakpreview wordt de toon meteen gezet: we horen een verleidster verkondigen dat ze doelbewust harten wil breken, waarna we een vrouw te zien krijgen die naast het toilet op de grond ligt te huilen. We mogen dus heel wat drama verwachten?

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan