Rijk te kijk: ''The Sky Is the Limit' is volwassen geworden, maar dat betekent niet dat het nu een Canvas-reeks is'

, door (kd)

Deel

'De angsten en twijfels, de vreugde en het verdriet van de personages komen veel meer op de voorgrond te staan.'

Peter Boeckx (programmamaker) «Omdat de reeks stilaan volwassen aan het worden is, heb ik de lat dit seizoen wat hoger gelegd: er wordt meer op het menselijke aspect gefocust. De angsten en twijfels, de vreugde en het verdriet van de personages komen veel meer op de voorgrond te staan.
»Zo is Michel (Van den Brande) helemaal opengebloeid: hij heeft met Sofie (Van Remoortel) de liefde gevonden en woont nu samen met haar in zijn penthouse in Blankenberge. Het is een relatie met ups en downs, want Michel heeft het niet altijd even makkelijk met zichzelf – wat veel te maken heeft met zijn jeugd: je weet dat hij als kind mishandeld werd door zijn vader. Zien hoe de ‘romanticus’ Michel met zijn vriendin omgaat, is zeer apart (lacht). Maar omdat hij daar heel open over is, zorgt het voor ontwapenende televisie.

»Ook bij de nieuwe personages graven we dieper. Marie-Anne De Nil is de eigenares van het oudste vleesverwerkingsbedrijf van België, dat boulogneworst maakt – dat is ‘Van vlees en bloed’, maar dan in het echt. Ze heeft een onwaarschijnlijk verhaal over de aankoop van haar Rolls-Royce, maar wordt evengoed erg emotioneel wanneer ze vertelt over de jaloezie van haar vader toen zij de leiding van het bedrijf van hem overnam.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan