'Glammertime' met Elodie Ouedraogo:
'Jeroom en ik zijn echt geen glamourkoppel'

, door (tr)

16

'We zijn niet gekozen omdat we er goed uitzien'

Elodie Ouedraogo «Ik kan je geruststellen: het enige wat ‘Glammertime’ en ‘Mediamadammen’ gemeen hebben, is dat ze allebei over showbizz gaan. Alleen zullen wij het iets minder in your face aanpakken dan toen het geval was. We zijn ook niet gekozen omdat we er goed uitzien. Ik bedoel dat niet denigrerend, maar wij zijn geen babes à la Tanja Dexters of Phaedra Hoste. We gaan in ‘Glammertime’ vooral uit van onze oprechte nieuwsgierigheid.»

HUMO Die bij jou te maken heeft met je achtergrond als topatlete.

Ouedraogo «Klopt, ik zal met die achtergrond in het achterhoofd geregeld nieuwe lifestylespulletjes of hypes uitproberen in mijn eigen rubriek. Elke dag lees ik wel iets over één of andere celebrity die zijn of haar gebeeldhouwde lichaam te danken zou hebben aan dit of dat wonderdieet. Vaak is dat onzin, natuurlijk: sterren hebben naast dat ene wondermiddel ook nog een goede dokter die hen bijstaat, samen met een eigen chef-kok én een personal coach. Maar die krijg je natuurlijk niet te zien. Dus gaan veel mensen geloven dat ze er écht zo kunnen uitzien als die beroemdheden als ze maar dat ene dingetje kopen, of die ene tip ter harte nemen. Ik pleit zelf schuldig: ik heb me ook al een paar keer laten vangen.»

HUMO Vertel.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan