De 7 Hoofdzonden volgens Natalia:
'Eén nacht vreemdgaan is minder erg dan maanden met een andere griet mailen'

, door (tr)

44
7 hoofdzonden natalia
© Johan Jacobs

'Het is alsof mensen van me willen horen dat ik het in het buitenland wil maken, om achteraf te kunnen zeggen: 'Ha, zie je wel! Het is haar niet gelukt!''

Maar voor we onze Zoektocht naar Zonde inzetten, staan we stil bij ‘The Voice’, dat even wonderlijke als wekelijkse staaltje volksverheffing waarin Natalia, na de liveshow van deze week, nog één keer jeugddromen en ongebreidelde ambitie zal jureren.

HUMO Tevreden over deze jaargang?

Natalia Druyts «Toch wel. Helemaal in het begin dacht ik even dat er niet zoveel opvallends tussen zat. Maar ondertussen weet ik wel beter: wanneer je langere tijd met de kandidaten doorbrengt, komen ze los en beginnen ze te groeien. En dan leer ik ook veel bij van hen: je gaat onvermijdelijk je eigen werk anders bekijken.»

HUMO Jij bent dertien jaar geleden als tweede uit ‘Idool’ gekomen. Vandaag ben je jurylid in ‘The Voice’, ook een talentenjacht. Ooit bij stilgestaan dat de cirkel rond is?

Natalia «Nee.»

HUMO Je bent niet zo voor zelfreflectie?

Natalia «Dat is geen zelfreflectie, vind ik. Dat is jezelf schouderklopjes geven. Ik geloof genoeg in mezelf, ik heb het niet nodig om achterom te kijken naar de weg die ik ondertussen heb afgelegd. Het is zo geëvolueerd, en ik ben tevreden. Mensen die langetermijnplannen maken, geloof ik niet. Als je honderd mensen vraagt of hun toekomstbeeld van tien jaar geleden is uitgekomen, zul je maar zelden ‘ja’ als antwoord krijgen.»

IJdelheid

HUMO In jouw vak lijkt het me belangrijk om er goed uit te zien.

Natalia «Ik zorg goed voor mijn lichaam, maar zelfs dan kan de boog niet altijd gespannen staan. Ik ga nog altijd vaker de deur uit zonder make-up dan met. En als mensen me er dan op wijzen dat ik geen schmink draag, zeg ik: ‘Ik ben toch ook zo geboren?’»

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: