Lukas Lelie over de finale van Humo's Comedy Cup: 'Winnen: ik kan het iedereen aanraden'

, door (tr)

17
Lukas Lelie 1200

Bekijk de videoverslagen van Humo's Comedy Cup 2016 »

Koop hier je tickets voor de finale »

Lukas Lelie zelf zal op zijn minst medeplichtig zijn: hij treedt die avond op terwijl in een rokerig jurylokaal over het lot van de finalisten beslist wordt.

Lukas Lelie «Ik kijk vooral uit naar de stress die op zo’n avond in de lucht hangt, maar zonder dat ik ze deze keer zelf hoef te voelen. Het publiek hoeft bij wijze van spreken niet eens om mijn moppen te lachen, ik heb mijn prijs toch al!

»Nu, verliezers zijn er die avond toch niet: de finalisten maken deel uit van een mooie tour die langs vijftien culturele centra trekt – een circuit waar je als groentje normaal nauwelijks binnengeraakt. Daar kunnen ze alle drie erg veel aan hebben. Maar wie er ook wint, ik twijfel er niet aan dat het een goeie avond zal worden. Ik ken twee van de drie finalisten namelijk al uit het circuit, en ze zullen niet teleurstellen.»

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan