Average Rob: Onze Man bij de celebrity's

, door (kve)

28
average rob 1200

'Alleen Gert Verhulst laat niet van zich horen'

HUMO Wij mogen Robert Van Impe zeggen, niet?

Robert Van Impe «Ja hoor. Humo heeft me wel een beetje gelanceerd in Vlaanderen. Mijn eerste fotoshopreeks over de Rode Duivels is heel veel bekeken. Daardoor had ik al snel mijn eerste 5.000 volgers op Instagram beet en dat heeft me gemotiveerd om verder te gaan, met die celebrityfoto’s waarin ik mezelf fotoshop. Het feit dat ik hier nu filmpjes kan maken en daar veel vrijheid in krijg, is ook heel leuk. Die mash-up van Kanye en ‘10.000 luchtballonnen’ van K3 een tijdje geleden, had ik gewoon ’s avonds laat in mijn bed gemaakt en doorgestuurd naar Humo. En toen was het plots het best bekeken filmpje!»

HUMO Dacht je op je 18de al: ‘Later word ik een internetfenomeen’?

Van Impe «Nee hoor, de eerste drie jaar na mijn midelbaar wist ik niet echt wat ik wou. Op mijn 18de was ik heel sportief en wou ik vooral graag blijven sporten. Daarom leek het me een goed idee om LO te gaan volgen aan de universiteit, maar dat bleek uiteindelijk toch een pak minder leuk dan ik had verwacht. Daarna ben ik event- en projectmanagement gaan doen, maar het was pas in mijn tweede jaar dat ik besefte dat marketing misschien wel iets voor mij was.»

HUMO Waarmee we nog niet bij de creatieve kant zijn.

Van Impe «Ik was niet echt een voorbeeldstudent. Tijdens de lessen was ik vaak bezig met tekenen of met fotoshop. Hele simpele dingen, puur voor mezelf. Ik gebruikte de inspiratie van het moment, dus vaak waren het medeleerlingen die ik wat bewerkte. Het was gewoon iets dat me interesseerde, ik heb het vooral geleerd door er veel mee bezig te zijn. In het begin waren de resultaten héél lelijk en nu zijn ze, euh... minder lelijk (lacht).»

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: