Hoe je van elke vrijpartij een thriller kan maken volgens Ilse Nackaerts

, door (dvda)

Deel

HUMO In de inleiding van je boek beschrijf je wat er zoal in je nachtkastje ligt: massageolie, kaarsen, glijmiddel, condooms, knikkers, struisvogelveren, handboeien, sjaaltjes, penisringen, vibrators... In mijn nachtkastje liggen twee pakken anti-mugtabletten, een wereldatlas in pocketformaat en een groot mes uit Jemen om inbrekers mee te lijf te gaan. Moet ik mij zorgen maken over mijn seksleven, Ilse?

ILSE NACKAERTS (lacht) «Niet noodzakelijk. Misschien ben je gewoon niet zo nieuwsgierig als ik. Ik ben héél nieuwsgierig, zeker als het op seks aankomt. Als ik in een seksshop een speeltje zie dat ik nog niet ken, koop ik dat onmiddellijk om het uit te testen. Zo raakt je nachtkastje natuurlijk snel vol (lacht).

»Maar het is natuurlijk niet omdat je veel speeltjes hebt, dat je ook een goed seksleven hebt, of omgekeerd. Uit mijn research blijkt dat nogal wat koppels wel een vibrator in huis hebben, maar die totaal verkeerd gebruiken. Veel mannen denken dat een vibrator alleen maar nuttig is voor vrouwen die zich in hun eentje willen bevredigen. Maar dat is onzin: je kan een vibrator perfect sámen gebruiken, tussen de geslachtsdelen van de twee partners in, óf om de penis en de ballen van de man te stimuleren.

Dit artikel volledig gratis lezen?

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan