'Het leven zoals het is': Stef Soetewey, de man achter 'Camping', 'Peking Express', 'Temptation Island' en 'Spoed 24/7'

, door (jha)

4
1200

Voor het derde seizoen van ‘Spoed 24/7’ liet Soetewey de camera’s opnieuw draaien in het Universitair Ziekenhuis in Leuven.

'Wurgcontracten? Manipulatie? Het is niet omdat het in Humo heeft gestaan, dat het ook allemaal waar is'

Stef Soetewey «Hetzelfde ziekenhuis, ja, maar toch is de variatie aan verhalen nog altijd groot. Een verhaal over een mucopatiënt uit de nieuwe reeks kan totaal anders zijn dan één uit de eerste. Zo is er een man met mucoviscidose die met zijn schoonmoeder zit te wachten. Er ontstaat een gesprek over haar dochter: verliefd op iemand met een ziekte die vaak slecht afloopt, en toch begint ze aan een toekomst met hem. Heel aangrijpend. Die tweede laag – de mens achter de ziekte – is minstens even boeiend, en daarom spreekt het programma zo aan: het zijn geen puur medische verhalen.»

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan