De mailbox van Arnon Grunberg: 'De hang naar extreemrechts'

, door (arnon grunberg)

Deel
De mailbox van Arnon Grunberg: 'De mailbox van Arnon Grunberg'

Lieve Martin Schulz,

Elke keer als ik uw naam tegenkom in kranten en tijdschriften – en ik kom uw naam de laatste tijd vaak tegen, maar ik volg het Duitse nieuws dan ook met een gretigheid alsof daar mijn toekomst ligt – denk ik aan de Buchmesse van 2016. U hield een gepassioneerde en fatsoenlijke toespraak – op een Buchmesse worden alleen maar fatsoenlijke toespraken gehouden, maar het probleem met fatsoen is dat het doorgaans gepaard gaat met passieloosheid – en na afloop spraken wij even met elkaar.

Op het partijcongres van de SPD in Bonn op zondag 21 januari vertelde u dat Macron u had gebeld. Dat kwam u duur te staan. De kameraden (Genossen und Genossinnen) zijn niet onder de indruk van Macron en zijn telefoontjes. Ze zijn van niets meer onder de indruk als het om u gaat.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan