Koppensneller Herman Brusselmans: 'Bo Van Spilbeeck'

, door (hb)

92

Uiteraard hebben we respect voor de keuze van de befaamde televisiecoryfee. Doch eveneens hebben we respect voor de chirurg die de operatie moet uitvoeren bij de 58-jarige journalist. Het is allicht geen makkie om een ouwe lul te vervangen door een ouwe kut. En aan de borstkas moeten ook nog ’ns een paar ouwe memmen toegevoegd worden. Begin er maar aan.

Maar goed, wie had het ooit kunnen denken van Boudewijn? Ik kom geregeld bij VTM, om daar mede deel te nemen aan allerlei boeiende programma’s, en dan zit ik wel ’ns in de kantine, om een broodje met salami of een wrap met schuifkaas en groene selderij tot mij te nemen, en zo kom je vaak in contact met mensen. Ik heb onlangs een uur zitten praten met An Lemmens, en dat was erg boeiend, zo interessant zelfs dat An mij vroeg of ik niet met haar een weekendje naar de Bahama’s wilde, voor zon, zee, en seks. Ik zei tegen haar: ‘An, je bent een geil dier, met van die fantastische tattoos van achter je oorlellen tot aan je reet, maar nee, ik moet weigeren, omdat ik enorm trouw ben aan m’n vaste meisje, de onklopbare 26-jarige schoonheid Lena uit Amsterdam, residerend in Brussel, op wie ik erg verliefd ben. Uitsluitend met haar wil ik zon, zee, en seks, bijvoorbeeld dat we over een paar weken, als het lente wordt, op de motor, de schitterende Triumph Street Twin, naar Duinkerke rijden, om daar in een rustiek hotelletje onze lichamen aan elkaar te geven, middels een stomende synergie van soppen, duwen en trekken, forniceren, plitsepletse, en hopla, de snikkel in de flamoes tot de ochtendstond!’ An begreep m’n voorkeur voor m’n eigen vriendin, en drong niet verder aan, al zei ze wel nog gauw dat ik heel lekker rook naar voorvocht met bloemetjesgeur.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan