Apps

Download onze apps

Altijd en overal toegang tot de interviews en dossiers van Humo dankzij de smartphone app van Humo. Elke dag nieuwe recensies en grappen én verhalen die u enkel online zal terugvinden.

Download hier de smartphone app >

Swipe door onze onvolprezen Digitale Editie, waarbij u elke dinsdag de volledige Humo op tablet krijgt. Prachtig vormgegeven verhalen met extra video en audio, ontworpen voor de best mogelijke leeservaring en ook volledig offline te lezen.

Download hier de tablet app >

Ontdek onze interactieve tv-gids

Onze tv-gids wijst u de weg naar kwaliteit in het overvloedige aanbod van televisie, series en films.

Bekijk de actuele televisieprogrammering van uw favoriete kanalen, inclusief Humo’s kijktips en handige linkjes om de gemiste programma’s terug te kunnen kijken. Niks op tv? Laat ons u gidsen door alles wat Netflix, Play, Proximus, Amazon en Disney aanbieden met onze interactieve tool.

De TV Gids
Het humo archief

Neem een duik in het schandalig rijke Humo-archief

Wekelijks gaat een delegatie Humo-journalisten onder leiding van Guy Mortier op expeditie door ons gigantische archief om de beste verhalen uit het verleden op te diepen. Die ‘Greatest Hits’ vind u hier. Zelf op zoek naar een specifiek artikel, gebruik onze zoekfunctie.

Schrijf u gratis in op een van onze nieuwsbrieven en mis nooit meer een goed verhaal

Humo maakt misschien wel de beste nieuwsbrief van België. Zegt onze nieuwsbriefschrijver. U kunt zelf oordelen:

De nieuwsbrief
Dankzij Humo leest u geen andere onzin

Dankzij Humo leest u geen andere onzin

De satire van Het Gat van de Wereld en Hugo Matthysen en de humor van Uitlaat, Bulderlacht en Lookalikes in onze humorsectie. Onze huiscartoonisten Jeroom, Kamagurka & Sociaal Incapabele Michiel vind u hier.

En, uniek in de wereld, de humorpushmelding. Laat u storen op het verkeerde moment met een ongepaste grap. Dankzij Humo ziet u geen andere onzin op uw mobiele startscherm.