brusselmans column web Beeld Humo
brusselmans column webBeeld Humo

ColumnHerman Brusselmans

‘Persoonlijk zie ik niet in wat er fout is aan seks met een ongestelde Maggie De Block’

Herman Brusselmans gaat iedere week op zoek naar het verhaal achter een opvallende kop in de krant of op een nieuwssite.

null Beeld

De beroemde seksuoloog Wim Slabbinck heeft zevenhonderd gesprekken per maand met mensen die met hun problemen als hongerige wolven z'n praktijk bestormen. Al deze pipo's hebben door de lockdown moeilijkheden gekregen naar lichaam en geest. Er is een man die bij Slabbinck ging aankloppen omdat hij door het alleen zitten helemaal mesjogge was geworden, en bij het masturberen alleen nog maar kon denken aan een naakte Goedele Wachters die verslonden werd door een gigantische inktvis. Er is een vrouw die Slabbincks hulp nodig had bij het bereiden van een cordon bleu met friet en groene arduinsaus, maar die heeft Slabbinck doorgestuurd naar Jeroen Meus. Er was een zwarte kerel die rare neigingen had gekregen, en goesting voelde opkomen om tijdens betogingen ten bate van Black Lives Matter andere zwarte kerels op hun bakkes te slaan. Maar vooral zijn het vele koppels die Slabbinck nodig hebben omdat hun relatie tijdens de topmaanden van het coronavirus, en de daarbij horende maatregelen van de regering, volledig naar de kloten is gegaan. Door zo vaak en zo langdurig op elkanders lip te leven, maken ze elkander gek, kunnen ze elkander niet meer uitstaan, en krijgen ze zin om elkander het bloed onder de nagels te pesten, terneder te slaan met een paraplubak of een patattenstamper, of te zeggen: 'Ik heb nog liever seks met Maggie De Block terwijl ze haar maandstonden heeft dan met jou.'

Persoonlijk zie ik niet in wat er fout is aan seks met een ongestelde Maggie De Block, maar de meeste mannen, en ook een aantal vrouwen, mogen er niet aan denken. Maggie De Block in knalrode, uitdagende lingerie, die kan toch sexy zijn? Maar eerst goed je handen wassen, hoor, Maggie! Hoe dan ook, de koppels die Wim Slabbinck overstelpen met hun shit, zouden het geld dat ze aan deze heel dure therapeut geven beter in hun zak houden en simpelweg uit mekaar gaan. Wie in de lockdown geconfronteerd wordt met gevoelens van nijd en haat ten opzichte van de partner, had zonder twijfel voor de lockdown ook al een relatie die niet deugde. Trouwens, lockdown of niet, corona of niet, samen in je kot moeten blijven of niet, de meeste relaties deugen sowieso al niet.

Waarom kiezen mensen iemand uit met wie ze hun leven willen delen? Omdat ze anders eenzaam zijn, in hun eentje niet over genoeg financiële middelen beschikken, of nood hebben aan erotiek en seks, en die nood alleen kwijtraken als ze elke avond dan toch het lijf van iemand naast zich in bed hebben liggen. Dat deze iemand lelijk is, afstotelijk, onwelriekend, en zo aantrekkelijk als Rik Torfs in een pelsen frak en met caoutchouc laarzen aan, dat nemen ze er dan maar bij, want wat is het alternatief?

Natuurlijk zou iedereen Miss België of Matteo Simoni als seksueel gezelschap willen, maar men kan zich troosten met de gedachte dat Miss België eventueel vaginale schimmel heeft, en Matteo Simoni een klein pietje. Ach, al die kloefkappers met hun slechte relaties die ze proberen te redden door naar zo'n Wim Slabbinck te gaan. Schop je partner aan de deur en ga op zoek naar iemand die beter is.

Liefde, dat is het kernwoord, en liefde is in deze huidige tijden verworden tot een uitgeput scharminkel dat het verspreiden van liefdeloosheid als belangrijkste bezigheid heeft. Is er geen liefde? Leef dan zonder liefde, of pluk nieuwe liefde uit de sterren, of ga in het midden van het woud wonen en laat je beminnen door het gezang van de vogeltjes, de pracht van de natuur, en het aaien van de wilde konijntjes. Ik zei het al honderd keer tevoren, en ik blijf het zeggen: liefde is een fluitje van een cent. Al wat je moet doen, is je geliefde niet te veel lastigvallen, hem of haar een cracker met pindakaas laten eten hoewel jij pindakaas verafschuwt, als de ene rookt en de andere niet moet deze andere het kunnen accepteren dat roken nu eenmaal fantastisch is, samen geregeld naar het programma 'De Columbus' kijken en samen content zijn dat geen van beiden het syndroom van Down heeft. En wat de seks betreft: de man zegt op een bepaald moment: 'M'n lieve hoertje, kleed je uit, spreid je benen, en begin alvast met te gillen als een varken.' Als je de liefde op deze manier kunt installeren, dan heb je helemaal geen Wim Slabbinck of een andere therapeut nodig. Na deze klare kijk op liefde en relaties die ik bij deze m'n tienduizenden lezers heb aangeboden, ga ik thans een cracker met pindakaas smeren, en deze offreren aan m'n geliefde Lena, die er niks mee inzit dat ik, terwijl zij deze cracker oppeuzelt, een sigaret of drie zit te paffen.

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234