Humo's Comedy Cup 2009: Inschrijven nu!

Deel
18806_raf-coppens-comedy-cup.jpg

Aan de University of Herfordshire werd een onderzoek uitgevoerd naar de beste mop aller tijden én de beste mop per land. De Belgische winnaar: 'Waarom hebben eenden van die grote vliezen aan hun poten? Om vuurtjes te doven. Waarom hebben olifanten van die dikke, stompe poten? Om brandende eenden te doven.'

Genoeg gelachen? Vergeet het, want daar is Humo's Comedy Cup 2009 alweer. Zin om in de voetsporen te treden van vroegere winnaars en finalisten Wim Helsen, Raf Coppens, Gunter Lamoot, Wouter Deprez, Freddy De Vadder, Neveneffecten of Bart Cannaerts?

  • Stuur dan een dvd met daarop maximaal vijftien minuten van uw hoogst onderhoudend en hilarisch stand-upwerk samen met een bio en contactgegevens naar Sanoma Magazines Belgium, Humo's Comedy Cup, Telecomlaan 5-7, 1831 Diegem.
  • Een filmpje op YouTube posten mag ook, maar mail ons dan even de URL, uw bio en contactgegevens op comedycup@humo.be.
  • Inschrijvingen moeten vóór 1 november in ons bezit zijn.

De finale vindt plaats op donderdag 26 november in de AB (ticket: abconcerts.be of 02/548.24.24), met als muzikale gast The Galacticos. Voor de 2.500 euro die u bij eventuele winst opstrijkt, doet u het uiteraard niet, maar we vermelden het toch maar even. Om af te sluiten eentje van komiek Steven Wright: 'Als ik ooit een tweeling krijg, gebruik ik er eentje voor reserveonderdelen.' Succes!

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: