Toutpartout Sessions: Mauro Pawlowski in KIOSK

92

Sinds 2006 presenteert KIOSK actuele beeldende kunst met werk van opkomende nationale en internationale kunstenaars. De tentoonstellingszalen vervulden oorspronkelijk de functie van didactisch anatomisch auditorium. Het specifieke architecturale karakter van de tentoonstellingsruimte daagt kunstenaars uit om hiermee aan de slag te gaan in hun presentatie en nieuw werk te maken. De huidige tentoonstelling 'Fragments, Particles and the Mechanisms of Growth' werpt een blik op het snel veranderende aangezicht van de stad Teheran, gereconstrueerd vanuit het perspectief van de Iraanse kunstenaar Nazgol Ansarinia (nog te bezoeken tot 4 februari, www.kiosk.art).

Onze huiscolumnist én rockgod Mauro Pawlowski brengt in deze unieke locatie 'Sing Blatherskite' en 'Afscheid in Kloten'.


 

Toutpartout is het Gentse boekingskantoor van Steven Thomassen. Samen met de bekende muziekfotograaf Anton Coene en Humo brengen zij wekelijks een nieuwe livesessie op een andere plek in Gent. De eerdere sessies en meer over de locaties, kun je hierzo vinden.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: