Toutpartout Sessions: Public Psyche in het nagelnieuwe 'De Kolonie'

166

Omdat in tijden van #metoo de bandnaam 'Rape Blossoms' niet érg veel deuren opende (ook al gaat het hier om onschuldige koolbloesems), gaat de Gentse postpunkband sinds begin vorig jaar door het leven als Public Psyche. Dat een andere naam allesbehalve een compleet ander oeuvre oplevert, bewijzen ze met 'No New Violence'. Die EP staat net als hun voorloper vol venijnige kraut, wave en postpunk, deze keer met prominentere synths.

Ze spelen 'Elevator' in het nieuwe cultuurhuisje ‘De Kolonie’ op Sint-Jacobs. Nu nog een werf onder constructie, maar vanaf maart kunt u er rondhangen en regelmatig een concert meepikken.

Toutpartout is het Gentse boekingskantoor van Steven Thomassen. Samen met de bekende muziekfotograaf Anton Coene en Humo brengen zij wekelijks een nieuwe livesessie op een andere plek in Gent. De eerdere sessies en meer over de locaties, kun je hierzo vinden.

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd:

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy– en cookieverklaring aangepast.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren.
Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy– en cookieverklaring gelezen te hebben.

Verdergaan