Zwangere Guy komt naar Couleur Café 2019

243
a1
© Elie Carp

De (angstaanjagend) zonnige weersomstandigheden doen dezer dagen menig festivalliefhebber reikhalzend uitkijken naar platgetrapt gras en bier uit plastic bekers. En dan misschien nog het hardst naar het meest zomerse festival van al: Couleur Café. Ook de Brusselse rapper Zwangere Guy zal van de partij zijn, zo kondigde de organisatie net aan. Tussen de zomerse vibes is er dus ook plaats voor een tikje zwaarmoedigheid aan de voet van het atomium.

Zo zonnig als zijn nieuwste single 'Guy - Funk' - met Selah Sue en Darell Cole klinkt-, zo heavy was 'Gorik Pt.1'. Het maakt van Gorik Van Oudheusden (zo heet hij echt) één van de boeiendste Belgische artiesten van het moment - en dan maakt hij ook nog eens deel uit van STIKSTOF. Lees hier alvast ons erg persoonlijke interview met hem, en hier ons dubbelinterview met Van Oudheusden en Flip Kowlier.

Op vrijdag 28 juni zijn verder onder meer Kamasi Washington, Xavier Rudd, Kojaque, Wizkid en Arp Frique te zien. Een dag later staan Tamino, Veence Hanao & Le Motel, Inna de Yard, OSHUN en BCUC te zien - tip: ga zeker naar die laatste kijken. Op zondag 30 juni wordt er afgesloten met o.a. Goran BregovicKokoko!Protoje, The Cat Empire, Rejjie Snow en ISHA.

Meer info en tickets over Couleur Café vindt u hier

 

 

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: