TOUTPARTOUT sessions: SX bezweert het Gentse MSK met 'Eros'

465

Het Museum voor Schone Kunsten in Gent (MSK) is de perfecte setting voor deze Toutpartout Session met SX. Tussen de sensuele sculpturen brengt de Kortrijkse band rond Stefanie Callebaut en Benjamin Desmet een intrigerende versie van het titelnummer van hun nieuwste plaat ‘Eros’ - die aan de haal ging met vierenhalve ster.

De sessie werd opgenomen in de Lambeauxzaal van het MSK, het oudste kunstmuseum van België. De verscheidenheid van de collectie is opmerkelijk: oude meesters en modernisten hangen zij aan zij in het iconische museumgebouw.

Eind deze maand speelt de band een reeks uitverkochte shows in de N9 (try-out), Handelsbeurs, Het Depot en De Kreun. Daarna volgen nog enkele clubshows (waaronder de AB) en festivals. Check deze pagina voor tickets en info.

TOUTPARTOUT, het Gentse boekingskantoor van Steven Thomassen, blaast dit jaar 25 kaarsjes uit. Samen met de bekende muziekfotograaf Anton Coene en Humo brengen zij wekelijks een nieuwe livesessie op een andere plek in Gent. Hier kun je de eerdere sessies bekijken. Meer over de sessies en de locaties, kun je op deze plek vinden. 

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: