Humo luistert: de beste songs van afgelopen week

, door (jmi) en (fj)

38
a&

Luister onderaan dit artikel naar de Spotify-playlist 'Humo Luistert'.

Angel Olsen - 'Lark'

Hoezeer de gitaren en violen ook aanzwellen, níéts klinkt zo monumentaal als de stem van Angel Olsen in ‘Lark’, de opener van haar komende, veelbelovende plaat ‘All Mirrors’ (4/10).

Arabnormal - 'Scorpio'

The Hickey Underworld is dood, lang leve Arabnormal. Frontman Younes Faltakh rockt vanop Aladdins vliegende tapijt in de bedwelmende debuut single ‘Scorpio’. En u kunt er nog op dansen ook!

Slowthai & Denzel Curry - 'Psycho'

De twee grootste lawaaimakers in de hiphop spuwen op een verzengende beat dreunende bassen en de horrorviolen uit Hitchcocks ‘Psycho’. #Thaicurry!

 

Perfume Genius - 'Eye in the Wall'

Twee jaar na het uitstekende 'No Shape' verrast Perfume Genius met een negen minuten durende, bezwerende dancetrack die voortkomt uit een samenwerking met choreografe Kate Wallich. Wordt vervolgd.

 

Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey - 'Don't Call me Angel'

De langverwachte monstersamenwerking tussen Ari, Miley en Lana voor de nieuwe 'Charlie's Angels'-film was het wachten waard: 'Don't Call me Angel' is een banger van formaat.

 

Sports Team - 'Fishing'

Op het viriele 'Fishing' klinkt Sports Team als indie, garagerock en postpunk tegelijk. En zanger Alex Rice, die klinkt gewoon heerlijk Brits als altijd.

 

'Humo Luistert' op Spotify:

Humo.be-updates in je Facebook-nieuwsfeed?

U bent wellicht ook hierin geïnteresseerd: