humo ttt 17 Beeld Humo
humo ttt 17Beeld Humo

TTT-berichten

Bewaar minstens één Bruce Springsteen afstand van elkaar

Na videoboodschap Els Ampe: regering slaat mondmasker over en raadt nu muilkorf aan

Tom Raes

Siri, speel 'No Fun' van The Stooges TTT Nee, The Stóóges TTT Nee, niet nurfen, 'No Fun'. Fuck it, we doen het zelf wel TTT Hebt u namelijk nog iets gepland staan pakweg tussen 2 en 5 juli? Hé, wij ook niet meer TTT (Bladert in agenda) En tussen 20 en 23 augustus? Ook niet? Dat treft, wij zijn sinds kort ook weer zo vrij als wat TTT U verneemt het hier natuurlijk niet voor het eerst, maar uitzonderlijke tijden zijn gebaat bij herhaling. De feiten zijn nu eenmaal wat ze zijn, en wat ze zijn, is ronduit kut: zoals verwacht, vooral sinds Pearl Jam al liet weten dat het voor hen niet meer hoefde, werd vorige week de stekker uit de gehele Belgische festivalzomer getrokken TTT Onder de slachtoffers: de grote kleppers als Rock Werchter, Pukkelpop, Dour en Tomorrowland, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Zowat elk evenement van bij ons, van de Gentse Feesten tot Pop Poelkapelle en Rock motherfucking Reetveerdegem, hoeft de komende zomer niet eens meer de tent op te zetten TTT Wat een vleermuis muilen allemaal niet teweeg kan brengen. Hadden we destijds maar naar Ozzy geluisterd TTT Helemaal triest is pas dat je niet eens meer kunt lachen met Bono TTT Jazeker, we hebben lang genoeg hinnikend gewezen naar Bono's eeuwige gekonkelfoes met de rijken en machtigen der aarde, maar wie stond er plots paraat toen Ierland verwoed medisch materiaal probeerde te verzamelen? Jawel. En hij had zijn telefoonboekje meegebracht TTT Bono hangt dezer dagen immers aan de telefoon met al z'n vrienden, van Tim Cook van Apple tot de Zuid-Koreaanse president Moon Jae‑in, om hun hulp te vragen bij de Ierse zoektocht naar medische hulpmiddelen. Hadden we ook hier maar zo'n charismatisch artiest met internationaal aanzien om ons te depanneren, denk je dan TTT Waar wacht je op, Koen Wauters. Dóé iets TTT Ook in de Amerikaanse staat New Jersey eren ze in deze bange dagen hun iconen: het officiële Twitter-account van de staat riep vorige week alle inwoners op om minstens één volledige Bruce Springsteen afstand te bewaren tot elkaar TTT Om een idee te krijgen: één Bruce Springsteen bedraagt ongeveer vijftien Guido Belcanto's, wat dan weer gelijk is aan een drietal Will Tura's TTT Het Twitter-account herhaalde iets later dezelfde boodschap, maar dan met een andere lengtemaat: 1,05 Bon Jovi's TTT Hoeveel Guido Belcanto's dát zijn , rekent u zelf maar uit

Siri, de andere levende legendes! TTT Neil Young bijvoorbeeld: die zwikte vorige week een nieuwe clip het net op voor 'Shut It Down', vorig jaar verschenen op 'Colorado', maar plots weer ronkend actueel dankzij de titel TTT En zelfs Bob Dylan kun je weer vlotjes ter sprake brengen dezer dagen, al moet er nu ook al geweldig veel scheef zitten eer je Bob níét meer ongestraft ter sprake kunt brengen TTT 'Murder Most Foul', Bawbs vorige maand verschenen nummer over J.F. Kennedy, is namelijk uitgegroeid tot z'n allereerste nummer één in de Verenigde Staten TTT Niet slecht voor een lap van om en bij de zeventien minuten, zegt u? Wacht tot u beseft dat één 'Murder Most Foul' goed is voor zo'n zeven 'Ik ben zo eenzaam zonder jou''s TTT De muziekwereld ligt zo plat als wat, zou je dan denken, maar nee hoor: Meneer Michiels, ook bekend onder de aliassen 4T4 (wanneer hij rondhangt met 't Hof van Commerce) en Kristof Michiels (wanneer hij zijn nieuwe identiteitskaart gaat afhalen in het gemeentehuis), trekt zich niets aan van enige malaise en brengt deze week gewoon twee platen tegelijk uit TTT Slechts enkele van de vele gastoptredens op die dubbelaar: Raymond van het Groenewoud, Frank Vander linden, en Flip Kowlier en Serge 'Buzze' Buyse van 't Hof TTT En alsof dat nog niet volstond, zouden er ook nog mensen op te horen zijn mét haar. Boudewijn de Groot bijvoorbeeld TTT Om nog maar eens een idee te krijgen van hoe uitzonderlijk de tijden zijn: zelfs Richard D. James, als Aphex Twin zowel de Jezus Christus als de breed grijnzende Judas van de elektronische muziek, heeft nieuwe nummers uit TTT Op de Soundcloud van user18081971, het account waarachter James schuilgaat, prijken sinds kort zes nieuwe nummers. De titels zijn naar goede gewoonte ook weer het werk van James' kat die over het toetsenbord is gelopen: 'm11st lon', 'prememory100N pt2', 'tha2', 's8v1 [brooklyn]', 'Tha2 [world scam mix]', en 'qu 1' TTT Siri, de initialen!

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234