Courtney Love Beeld FilmMagic
Courtney LoveBeeld FilmMagic

TTT-telex

Courtney Love beschuldigt Trent Reznor (Nine Inch Nails) van kindermisbruik

EK-koorts op persbriefing: De Wever haalt doosje giftige eieren van tafel

Tom Raes

Uiterst interessant, die zomerspecial van ‘Blind gekocht’: de voorverkoop van Pukkelpop, vorige week gestart zonder ook maar één bevestigde naam op de affiche, liep meteen als een trein TTT Of toch: over één naam kon met zekerheid gesproken worden. De drum-’n-bass-geinponems van Pendulum hadden geen zin om nog langer op Chokri te wachten en maakten op hun website dan maar zelf prematuur gewag van hun verschijnen op ‘Pukklepop Festival’. Australiërs! TTT Wel benieuwd of binnenhuisarchitect Bart zoals gevraagd ook nog die open keuken geïnstalleerd krijgt in de Boiler Room TTT Zelfs Herman Schueremans was er sneller bij om zijn eerste naam aan te kondigen, en zíjn festival vindt pas volgende zomer plaats. Het betreft respectievelijk ‘Metallica’ en ‘Rock Werchter 2022’ TTT Robert Smith heeft te kennen gegeven dat de volgende plaat van The Cure weleens de laatste zou kunnen zijn TTT Beangstigend nieuws, ware het niet dat Robert de gewoonte heeft dat te beweren van vrijwel élke Cure-plaat. Enfin, hij doet maar

Met Courtney Love kun je lachen, zij het best buiten gehoorsafstand TTT Een week nadat Courtney had laten verstaan dat er geen reünie van Hole zat aan te komen, wierp ze zich op Instagram om Dave Grohl te beschuldigen van het uitbuiten van de muzikale nalatenschap van haar Kurt, en betichtte ze meteen daarna Trent Reznor van kindermisbruik. Ze was dus in vorm, zelfs naar haar maatstaven TTT Over Reznor: ‘Hij is getalenteerd maar een creep. Iedereen in Hole heeft herhaaldelijk gezien hoe hij zich vergreep aan kinderen, zelfs aan meisjes van twaalf jaar’ TTT Niet lang daarna, welgeteld één paniekaanval van haar advocaat later, nam Courtney haar beschuldigingen terug in wat leest als een tekstje opgedreund door een slaapwandelende jurist: ‘Ik verontschuldig me voor mijn vorige bericht, het was ongevoelig en verkeerd. Ik heb spijt over iedereen die ik gekwetst heb en probeer het in de toekomst beter te doen’ TTT Een verontschuldiging waarmee je nog wegraakt na een sonore flatus bij een stille wake, maar die toch licht uitvalt als je net iemand van pedofilie hebt beticht TTT Over Kurt Cobain uitmelken gesproken: een kinderlijk getekend zelfportret van hem uit 1992 is per veiling van de hand gegaan voor meer dan 281.000 dollar. Oorspronkelijke geschatte waarde: tussen de tien en twintigduizend dollar TTT Overbetaald: Post Malone, die 1,6 miljoen dollar uitgaf aan een paar diamanten hoektanden van achttien karaat TTT Veel geld, maar nog altijd klein bier vergeleken met de 24 miljoen dollar die Lil Uzi Vert een tijdje geleden veil had om een diamant in z’n voorhoofd te laten stansen. Zo zat er toch nog íéts van waarde in die kop van ’m TTT Sloopt z’n eigen reputatie aan een veel voordeliger tarief: Eric Clapton, die na z’n antilockdownnummer met Van Morrison nu tekst en uitleg gegeven heeft over zijn argwaan tegenover het coronavaccin TTT Clapton uitte zijn vrees dat het zijn dochters onvruchtbaar zou maken, een gerucht dat tot op heden gespeend blijft van enig wetenschappelijk bewijs, en beweerde dat hij na zijn eigen vaccin drie weken lang zijn handen niet kon gebruiken. ‘Ik kan nog altijd niets warms of kouds vastnemen zonder handschoenen,’ aldus Clapton TTT We wensen hem van harte beterschap toe, en een spoedige ontdekking van de ovenwant.

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234