Will.I.Am (links) met Tiga Beeld Getty Images for MTV
Will.I.Am (links) met TigaBeeld Getty Images for MTV

TTT-telex

Dankzij Will.I.Am heeft u altijd een excuus om niet naar de winkel te hoeven gaan

WK Stoelendans in Turkije: Von der Leyen naar huis na eerste ronde

Tom Raes

Iets om naar uit te kijken: ‘Kanye West, The Movie’ TTT Nieuwbakken vrijgezel Kanye, zo blijkt, wordt namelijk gevolgd door cameralui die al 21 (!) jaar af en aan werken aan een documentaire over hem. Waarom die er nu plots van overtuigd zijn dat ze wel genoeg materiaal hebben, is ons een raadsel, maar het resultaat zou later dit jaar op Netflix verschijnen TTT Netflix zou 30 miljoen dollar betaald hebben voor de docu, maar dat bedrag werd kort na opduiken alweer ontkend. Wellicht ging het slechts over de onkostennota: in 21 jaar verrijdt een mens nogal wat benzine TTT Trouwens, het woord waar jullie al die tijd niet op konden komen was ‘cut’, jongens TTT Ozzy Osbourne is als erelid opgenomen in de Hall of Fame van de Amerikaanse worstelfederatie WWE TTT Bizar, want wie op de hoogte is van Ozzy’s gezondheid, weet: een stevige bries kan al fataal zijn tegenwoordig. Laat staan een welgemeende hoofdklem TTT Gestorven op 50-jarige leeftijd: DMX. De rapper werd getroffen door een hartstilstand, waarna hij een flinke week in een vegetatieve toestand verkeerde alvorens de blunt aan Maarten te geven TTT DMX’ hartstilstand zou te wijten zijn aan een overdosis, wat niet helemaal ongeloofwaardig is: de man heeft nooit een geheim gemaakt van zijn boeketje verslavingen

DMX’ kompaan/rivaal Ja Rule, ondertussen, heeft vorige week dan weer een nieuw elan gegeven aan het nochtans al uitgewoonde bijwoord ‘onbeschaamd’ TTT Ja probeert namelijk munt te slaan uit de fel florerende handel aan NFT’s – kort uitgelegd: iets waarbij u veel geld neertelt voor iets waarvan u evengoed een screenshot had kunnen nemen – en doet dat door hebbedingen te verkopen van het beruchte geflopte Fyre Festival waaraan hij in 2017 zijn naam verbond. Zo kon u bijvoorbeeld de bekende tweet kopen met de foto van een erg sobere boterham met kaas, die vier jaar geleden de wereld rondging als het zogenaamde sterrenmaal dat beloofd was aan vipgasten op het festival TTT Alles welbeschouwd was het Fyre Festival zowat het tegenovergestelde van La Boum in het Ter Kamerenbos: het eerste was echt maar vond nooit plaats, het tweede was nooit echt maar vond wel degelijk plaats TTT Nu is Ja Rule verre van de enige die geld geroken heeft in NFT’s. Gingen hem voor in de woekerverkoop van digitaal prul: Aphex Twin, ­Grimes, M.I.A., Kings of Leon, The Weeknd en Gorillaz TTT Bij die laatste kreeg Damon Albarn heel wat kritiek te slikken op zijn nieuwste zakelijke uitstapje, want de digitale verkoop van NFT’s zou onvoorstelbare hoeveelheden elektriciteit opslorpen, wat niet meteen strookt met de milieuvriendelijke boodschap die destijds centraal stond in ‘Plastic Beach’ van Gorillaz TTT Nooit gedacht dat we dit zouden zeggen, maar: nee, dan liever Will.I.Am van Black Eyed Peas. Die verdient z’n geld ten minste nog met de verkoop van tastbare dingen TTT Zoals: een mondmasker met bluetooth. Het masker, dat 300 dollar moet gaan kosten, is volgens het verkooppraatje voorzien van een filter, een ventilator met drie snelheden en geluiddichte koptelefoon. Gratis bijgeleverd: een nieuw excuus om niet naar de winkel te hoeven gaan. ‘Sorry schat, niet van gekomen. Mijn mondmasker moest opladen’ TTT Nu wachten op de eerste malloot die 300 dollar neertelt voor zo’n ding en bij het afzetten de ventilator vergeet af te zetten, waarna hij moet toekijken hoe zijn peperdure mondmasker op eigen houtje helikoptergewijs het zwerk kiest.

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234