Kim Kardashian en Kanye West Beeld Patrick McMullan via Getty Image
Kim Kardashian en Kanye WestBeeld Patrick McMullan via Getty Image

TTT-telex

Ex-bodyguard van Kanye West doet in documentaire boekje open over voormalige baas

Kickbokser gevat in operatie sky, politie slaat keihard terug

Jurgen Beckers

Steve Stanulis, een voormalige bodyguard van Kanye West, werkt aan een documentaire waarin hij – daar mogen we toch op hopen – geen blad voor de mond neemt en een boekje opendoet over zijn voormalige baas. Stanulis werkte voor West in 2016 en maakte enkele van diens bipolaire breakdowns mee vanop de eerste rij TTT ­Stanulis was onder meer verantwoordelijk voor het aanwerven van andere bodyguards, van wie eentje naar verluidt al na 5 minuten door Het Opperwezen werd ontslagen TTT West probeerde zijn voormalige werknemer al herhaaldelijk middels rechtszaken het zwijgen op te leggen, onder meer toen Stanulis hem in een podcast ‘de humeurigste en meest behoeftige persoon voor wie ik ooit heb gewerkt’ noemde TTT Vorig jaar kaatste Stanulis de bal terug en dreigde ermee om West voor de rechtbank te slepen als hij niet zou stoppen met hem voor de rechtbank te slepen. Leuk, hè? TTT In een interview met Guitar Player Magazine heeft David Gilmour ons de hoop op een Pink Floyd-reünie in niet mis te verstane woorden definitief ont­nomen: ‘It has run its course, we are done’ TTT Dat gitarist Gilmour en bassist Roger Waters er een moeilijke relatie op na houden, is genoegzaam geweten, maar zo duidelijk als nu zette Gilmour nooit eerder een punt achter de groep TTT ‘Ik wil ab-so-luut niet terug naar Pink Floyd om in stadions te gaan spelen,’ aldus de gitarist. ‘Maar dat zou toch leuk zijn,’ hoor ik de mensen dan zeggen. Leuk? Voor de fans misschien, ja, maar voor mij zou het fucking verschrikkelijk zijn.’ Toch wel een heel klein beetje heel erg kut

We blijven even in de oudheid. Kings of Leon-frontman Caleb Followill heeft onthuld dat hij serieus van zijn melk was toen Mick Jagger plots in het publiek opdook tijdens een optreden van de groep in Brixton in 2004. ‘We begonnen aan de show en ik zag dat er op het balkon nog een paar lege stoelen waren,’ aldus Followill. ‘De volgende keer dat ik opkeek, zag ik dat Mick Jagger er zat, en bij het volgende nummer stond hij te dansen. We keken elkaar aan van: ‘Holy shit, dit is onwezenlijk.’ Als vanzelf begon ik iets harder met mijn heupen te wiegen. Ik kan je verzekeren dat ik die avond een paar moves heb boven­gehaald waarvan ik niet wist dat ik ze in mij had’ TTT Lizzo, de royaal in het vel zittende 32-jarige Amerikaanse zangeres die een hit scoorde met ‘Juice’, heeft op ludieke wijze gereageerd op bodyshamers die vonden dat het hoog tijd was dat ze iets aan haar gewicht deed TTT Lizzo in een video op Instagram: ‘’s Ochtends word ik wakker in mijn dikke vette bed, vervolgens stap ik in mijn vette Louis Vuitton-sleffers, wandel mijn dikke vette badkamer binnen, smeer mezelf in met de duurste crèmes en oliën, en tegen de tijd dat ik in mijn prachtige, vette keuken arriveer, staat er alweer een dik vet miljoen dollar meer op mijn dikke vette bankrekening. Ik heb mijn bankrekening op een dieet proberen te zetten, maar ze is te koppig. She won’t listen’ TTT In het Nederlandse Duizel is op 94-jarige leeftijd Lou Ottens overleden, de man die in 1963 in de Philips-fabrieken in Hasselt de cassette uitvond. Hij zou later ook een sleutelrol vervullen bij het ontwikkelen van de cd. Zonder Ottens had ik een hoop fantastische muziek veel minder vlot ontdekt, en had ik een potlood vermoedelijk alleen gebruikt om te tekenen.

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234