null Beeld

TTT-berichten

Fleetwood Mac bestrijdt corona - Vier uur non-stop Oasis - Flavor Flav verlaat Public Enemy

Tom Raes

Laat de klok om uw nek treurig halfzeven aanwijzen en breng uw droevigste 'Yeah Boyyyyy' ten gehore: Flavor Flav, tot Ingeborg het Songfestival ontdekte de beste hypeman ter wereld, is buiten gekegeld bij Public Enemy TTT De druppel die de emmer deed overlopen, was onkarakteristiek banaal voor een groep als Public Enemy, die op z'n hoogtepunt toch meer tanden toonde dan Freek Braeckman tijdens het middagnieuws. Chuck D speelde vorige week onder de naam van Public Enemy een concert op een bijeenkomst ten voordele van de democratische presidentskandidaat Bernie Sanders. Flav, die zich naar eigen zeggen niet wil inlaten met politiek, probeerde het optreden een halt toe te roepen via de rechtbank, wat Chuck er op zijn beurt dan weer toe inspireerde zijn beklokte evenknie uit de groep te zetten TTT Flavor Flav reageerde op Twitter op zijn per post ontvangen C4: '35 jaar lang iets opgebouwd, en dan zou je het weggooien voor iets als politiek?!' TTT Nu zijn we niet snel geneigd mensen met Flavs kledingstijl veel redelijkheid toe te dichten, maar hij heeft wel een punt: nooit gedacht dat de neergang van Public Enemy zou worden ingezet door een 78-jarige kalende blanke man TTT Chuck D beweerde niet veel later dat Flavor Flav sowieso al geen actief lid meer was van Public Enemy, sinds hij in 2016 niet opdaagde voor een optreden. Tja. Zoals Flav 35 jaar geleden die klok op z'n bast uitlegde aan verwonderde voorbijgangers: dan weet je hoe laat het is TTT Waar er verliezers zijn, zijn er nog meer verliezers, want ondertussen heeft Genesis de omgekeerde beweging gemaakt. Phil Collins heeft vorige week een stadiontour aangekondigd waarbij zijn zoon Nicholas in zijn plaats achter de drums zal zitten TTT Gitarist Mike Rutherford over de reünie: 'Er bestaat nog altijd iets als een Genesis-geluid, en ik heb het gemist' TTT Hij wel TTT Wij kennen dat geluid ook: meestal laat het ons weten dat we dat broodje de volgende keer maar beter niet opnieuw bestellen in de bedrijfskantine

Metallica heeft een diepzeediertje naar zich vernoemd gekregen: de macrostylis metallicola, een schaaldier, zou zo'n zes millimeter lang zijn en in totale duisternis op grote diepte leven, waar het een druk te verduren krijgt die maar liefst vierhonderd keer zwaarder is dan de normale luchtdruk TTT Wat neerkomt op ongeveer de helft van de druk die bassisten ooit te beurt viel bij Metallica TTT Om trots op te zijn: de macrostylis metallicola werd mee ontdekt door doctor Bart De Smet, werkzaam aan de UGent. Goed ontdekt, doctor! TTT Een Londense club heeft het gekke idee opgevat om Oasis te eren op de enige manier die ertoe doet: door hun nummers te spelen TTT En dus niet door er eindeloos over te blijven zeiken, zoals de erfgenamen van Oasis zelf TTT De club, Dingwalls genaamd, zal vier uur lang non-stop Oasis-nummers spelen, van elf uur 's avonds tot drie uur 's ochtends. Of zoals Liam het noemt: het aperitiefuur TTT O ja, het coronavirus! TTT Er werd vorige week heel wat advies de wereld ingestuurd om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, maar het nuttigste was de tip om tijdens het handen wassen het refrein te zingen van 'Landslide' van Fleetwood Mac, dat namelijk om en bij de 20 seconden lang is - toevallig ook de aangewezen lengte van de ideale handenwasbeurt TTT Voor wie het liever wat zwoeler heeft aan de wasbak: het refrein van 'Raspberry Beret' zou ook de juiste lengte hebben TTT Wat meer is dan je van de auteur kon zeggen TTT Hygiënisch gezien zou het trouwens ook volstaan om gewoon twee keer na elkaar 'Happy Birthday' te zingen tijdens het handen wassen, wat ook de benodigde lengte oplevert, maar dat zorgt er wel voor dat toevallige voorbijgangers je ter felicitatie drie kussen of een handdruk geven, wat dan weer oerend besmettelijk is TTT Lady Gaga, ten slotte, heeft gereageerd op een filmpje dat vorige week, euh, viraal ging, en waarin een Italiaanse spoedvergadering over het coronavirus onderbroken wordt omdat iemands telefoon plots een flard van haar nieuwe nummer 'Stupid Love' laat ontsnappen TTT Gaga: 'Dat is waarom ik muziek maak' TTT En dus niet, zoals het gerucht al een tijdje hardnekkig circuleert, omdat haar buurtslager op een dag met een teveel aan chateaubriand zat, zich die oude naaimachine op zolder herinnerde, en zin had om eens goed te lachen.

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234