Noel Gallagher Beeld YT
Noel GallagherBeeld YT

TTT-telex

Heeft ú een idee waar ‘Champagne Supernova’ over gaat?

Nieuwe opdoffer Calvo: nu ook geen plaats voor hem in TTT-telex

Tom Raes

Op het internet is reuring ontstaan door een foto van John Lydon in een T-shirt met het opschrift 'Make America great again'. Het beeld dateert al van 2018, maar doet opnieuw de ronde nu de Amerikaanse presidentsverkiezingen nog maar een flinke fluim van ons verwijderd zijn TTT Eén teleurgestelde Sex Pistols-fan op Twitter: 'John Lydon is the most disappointing Sex Pistol, and one of them killed somebody' TTT Primal Scream nam het op zijn Instagrampagina op voor Lydon: 'We zijn hem eeuwig dankbaar voor de inspiratie die hij ons geschonken heeft', waarna ze er ook op wijzen dat Lydon de stijlvolste man ter wereld was in de late jaren 70. Apart verweer, alsof je een 80-jarige een tong zou draaien omdat ze er wel oké uitziet op een vijftig jaar oude foto TTT Stevie Nicks, nog altijd deel van Fleetwood Mac, de ongezelligste parenclub sinds Club Quatre Mains haar darkroom herinrichtte met lichtreclame van Joe FM, heeft in een interview te kennen gegeven dat ze in 2019 per brief contact heeft gezocht met haar voormalige partner en medebandlid Lindsey Buckingham na zijn bijna fatale hartaanval, een jaar nadat hij uit de band was gezet TTT Vermoedelijke inhoud: 'Better luck next time' TTT Was u ondanks alles nog van plan om 2020 vrolijk af te ronden, dan is er nog altijd Mark Lanegan, de vleesgeworden somberte, om daar een stokje voor te steken. Lanegan is van plan om deze kerstperiode een vervolg uit te brengen op zijn 'Dark Mark Does Christmas 2012', waarop de man zich waagde aan traditionele kerstliederen en covers TTT De plaat zal naar verluidt de logische titel 'Dark Mark Does Christmas 2020' meekrijgen, en ook de kansen dat Mark 'All I Want for Christmas Is You' covert, zijn weer dezelfde als de vorige keer: 0 procent

null Beeld

De gitaar die rond de hals van Ian Curtis hing in de videoclip van 'Love Will Tear Us Apart' van Joy Division, staat te koop. De Vox Phantom VI werd na Curtis' dood aan zijn dochter geschonken door Bernard Sumner en zou volgens de schatting tussen de 60.000 en 80.000 pond moeten opbrengen op de veiling TTT Ook Johnny Marr heeft de gitaar even in zijn collectie gehad. Wie het ding ook koopt: hij of zij heeft naast een vette cheque dus bijzonder grote schoenen in te vullen TTT De terugkeer van de nieuwe oude AC/DC heeft inspirerend gewerkt te Rustoord Duivelshoorn: Iron Maiden heeft bij monde van frontman Bruce Dickinson meegedeeld weer in de studio te zitten TTT Dickinson: 'Ik kan niet zeggen waar we mee bezig zijn, dat is geheim.' Aansteller TTT Zoals eerder vermeld is Oasis' '(What's the Story) Morning Glory?' dit jaar een kwarteeuw oud, wat Noel Gallagher ertoe bracht terug te blikken op het door hem gepende 'Champagne Supernova': 'Het is een lang nummer, dus telkens als ik het speel, heb ik tijd om na te denken waarover het gaat. Ik heb zelf namelijk geen idee. ''Slowly walking down the hall faster than a cannonball': what the fuck is all that about?' TTT Antwoorden op een gele briefkaart naar Manchester TTT Let er wel op dat u de juiste Gallagher aanschrijft, anders breekt dat retouradres u zuur op.

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234