Morrissey Beeld Getty Images
MorrisseyBeeld Getty Images

TTT-telex

Het is zover: Morrissey heeft eindelijk ruzie gehad met elke levende mens op aarde

Tom Raes

Het heeft lang geduurd, maar het is zover: Morrissey heeft eindelijk ruzie gehad met elke levende mens op aarde. Hem kennende was hij echter niet van plan om het daarbij te laten, en dus is hij vorige week alvast begonnen aan het lijstje met fictionele mensen. Eerste op de lijst: de familie Simpson TTT Eerlijk is eerlijk: ‘The Simpsons’ zijn wel begonnen. Meer bepaald toen ze in een nieuwe aflevering met titel ‘Panic on the Streets of Springfield’ – nudge nudge, wink wink – een sikkeneurige Brit opvoerden met de naam Quilloughby, voormalig frontman van de eightiesgroep The Snuffs, die in de aflevering verworden bleek tot een vadsige parvenu met racistische trekjes. Doet aan iemand denken? U bent niet de enige, want Morrissey reageerde in een blogpost met de titel ‘Hello Hell’ – want Mozzer zal een dramaqueen zijn, of níét zijn TTT Een uittreksel: ‘De duidelijke haat van de makers van ‘The Simpsons’ schreeuwt om een rechtszaak, maar daar heb ik noch de fondsen noch de advocaten voor’, om dan te vervallen in hetzelfde geneuzel dat Morrissey al even aanhoudt, over zowel de staat van muziek als die van de wereld: ‘Het is een rommeltje, maar nu het recht op meningsuiting niet meer bestaat, kunnen we er niets tegen beginnen’ TTT Klagen over het recht op vrije meningsuiting, in je eigen nieuwsbrief, op je eigen website. Morrissey kán dat

Kan ook nog altijd een crowd­funding beginnen om de advocaat te betalen: de gek die inbrak in het New Yorkse appartement van Taylor Swift. De politie, opgeroepen omdat iemand de voordeur open had zien staan, kon de man gelukkig zonder veel bonje oppakken TTT Niet zo lang geleden werd er al eens ingebroken in één van Taylors huizen. De inbreker werd toen slapend aangetroffen, nadat hij eerst een relaxerende douche genomen had. Kortom: het kan niet anders of we zien Taylor binnenkort in één van die beroerde spotjes voor die Verisure-­alarmsystemen TTT The Offspring heeft een nieuwe plaat uit, en brengt die op een aparte manier onder de aandacht: de groep is een samenwerking aangegaan met het videospel ‘World of Tanks’ TTT Spelers kunnen ter gelegenheid van nieuwe plaat ‘Let the Bad Times Roll’ hun tegenstrevers aan gort schieten met een speciale tank met de naam ‘Pretty Fly’, waarvan het uiterlijk naar verluidt allerlei verwijzingen naar de band bevat TTT Een gokje: een stoma in camouflagekleuren en een rollator met rupsbanden TTT Aan een jeugdtrauma kun je niet vroeg genoeg beginnen, en dus kunnen jonge ouders voor hun wiegeliedjes sinds kort ook terecht bij Alice Cooper, wiens muziek nu ook verkrijgbaar is in kindvriendelijke vorm TTT ‘Lullaby Versions of Alice Cooper’ bevat hits als ‘Poison’ en ‘School’s Out’, maar dan als slaapliedjes. Doe er uw voordeel mee TTT Alvast uitgeprobeerd op de jongste, maar zonder succes. Volgens mij weet hij niet wie Alice Cooper is TTT Nog eentje dan, zo mogelijk nog belachelijker: via een wedstrijd op het internet kunnen vijf gelukkigen een draadloze robotstofzuiger in Weezer-thema winnen, ter promotie van hun plaat ‘OK Human’ TTT Lijkt vreemd, maar het ding refereert slinks naar het gros van alle Weezer-platen die uitkwamen tussen de eeuwwisseling en hun recentste, ‘Van Weezer’: it sucks.

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234