Lil Uzi Vert Beeld Instagram
Lil Uzi VertBeeld Instagram

TTT-telex

Lil Uzi Vert betaalde 24 miljoen om eruit te zien als het slachtoffer van een gasexplosie bij een juwelier

Halve onwaarheden deze week geleverd door Peter Van Den Begin.

Redactie

The Weeknd heeft zijn eigen feestdag gekregen in thuisstad Toronto. Voortaan staat 7 februari, de dag waarop hij zijn optreden gaf tijdens de Super Bowl, aldaar bekend als ‘The Weeknd Day’ TTT Om het allemaal nog wat verwarrender te maken: volgend jaar valt The Weeknd Day op een maandag TTT The Offspring komt na negen jaar nog eens met nieuw werk. Na karrenvrachten hints in die richting zou de band volgens frontman Dexter Holland nu eindelijk klaar zijn met de nieuwe plaat. Uitkijken naar de dag dat we met z’n allen weer de woonzorgcentra binnen mogen om oma en opa het goede nieuws te melden over hun favoriete groep! TTT Over de derde leeftijd gesproken: Torben Ulrich, beter bekend als de 92-jarige vader van Metallica-drummer Lars, brengt straks ook een nieuwe plaat uit TTT Torben zal poëzie brengen met muzikale begeleiding van celliste Lori Goldston, onder meer bekend van Nirvana’s ‘Unplugged’-sessie. Een mens zou denken dat iedereen in de directe omgeving van Metallica sinds ‘Lulu’ wel op zijn hoede is voor poëzie die al te onbezonnen op muziek wordt gezet, maar nee

Heeft er niets mee te maken, maar toch: Gene Simmons, de voornaamste handelsvertegenwoordiger van Kiss, heeft verklaard dat rockmuziek zijns inziens morsdood is TTT Hééft hij al eens gezegd, ja, maar deze keer noemde hij ook de moordenaar: volgens Gene is dat ‘de jeugd’, die met hun streaming, hun smartphones, en hun sportschoenen met lichtjes in de hiel hardwerkende groepen de nek hebben omgewrongen, omdat die niet kunnen leven van de schamele inkomsten uit streaming TTT Nu ja, dat is één manier om ernaar te kijken. Een andere geloofwaardige theorie klinkt net dat rock-’n-roll z’n laatste adem al uitblies op de dag dat de eerste luchtverfrisser met Kiss-logo over de toonbank ging TTT In dat opzicht: die keer dat Gene met die uitgestreken karbonkelkop van ’m ‘snaren voor luchtgitaren’ verkocht, mocht er anders ook wel zijn TTT Géén grap, trouwens TTT Met het gevaar op een nieuw opiniestuk van Delphine Lecompte: we moeten het nog even over Marilyn Manson hebben TTT Sinds de getuigenis van actrice Evan Rachel Wood, Mansons voormalige toekomstige, heeft zich een fraai rijtje gevormd met vrouwen die soortgelijke verhalen hebben over misbruik. Onder hen: Ellie Rowsell van Wolf Alice, die op sociale media het verhaal deed van hoe ze Manson ooit backstage ontmoette, maar argwaan begon te krijgen toen hij haar muziek wel héél uitgebreid begon te bejubelen. ‘Toen ik plots naar beneden keek, zag ik dat hij al die tijd onder mijn rok had staan filmen’ TTT Dat Mansons liefde voor fotografie nu als wapen tegen hem wordt gebruikt, is niets minder dan schadelijk TTT Rijke lul van de week: rapper Lil Uzi Vert, die maar liefst 24 miljoen dollar veil had om een lijvige diamant chirurgisch te laten implanteren in het eigen voorhoofd TTT Volgens experts zou het om het hoogste bedrag gaan dat iemand al neertelde om er vrijwillig uit te zien als het slachtoffer van een gasexplosie bij een juwelier TTT Opvallend: het nieuwe K3-lid dat straks Klaasje moet vervangen mag ook een man zijn, aldus Studio 100 TTT Zoiets is natuurlijk alleen mogelijk dankzij het pionierswerk van wegbereider Gert Verhulst, tenslotte de eerste man die ooit in K3 zat.

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234