Madonna Beeld Mondadori Portfolio via Getty Im
MadonnaBeeld Mondadori Portfolio via Getty Im

TTT-telex

Madonna waarschuwt: Mark Zuckerberg bespiedt uw gezin!

Laatste tegenslag dit jaar: 2021 door corona uitgesteld naar 2022

Er is goed én slecht nieuws. Het goede nieuws: Iggy Pop en Black Midi hebben kerstnummers uitgebracht. Het slechte nieuws: Ed Sheeran heeft na anderhalf jaar stilte ook weer een nieuw nummer gelanceerd TTT Iggy’s nummer heet ‘Dirty Little Virus’, en gaat over wat u denkt dat het gaat – nee, niet syfilis, dat is een bacterie. Terwijl de open inrichting Black Midi gekozen heeft voor twee covers: ‘What Christmas Means to Me’ en het welbekende ‘Jingle Bell Rock’ TTT Voor een andere band zou zoiets redelijk tammetjes zijn, maar Black Midi dat er twee nummers lang in slaagt níét te klinken als de binnenkant van Maggie De Block na een avondje Mexicaans? Dat is een prestatie TTT Iggy verklaart zijn titelkeuze als volgt: ‘Als er een verkiezing voor ‘man van het jaar’ bestond, dan zou het virus winnen.’ Nieuws voor Iggy: die bestaat wel degelijk, en staat zelfs gewoon verderop in deze pagina’s TTT En nee, het is niet het virus geworden

De altijd vermakelijke Till Lindemann, de pyrotechnisch gediplomeerde Hauptmann van Rammstein, heeft een eigen webwinkel gelanceerd onder de titel ‘Doctor Dick’. Wat moet het een zeldzaam vrolijke dag zijn geweest bij het handelsregister voor de ambtenaar die dát mocht inschrijven TTT Natuurlijk kun je bij ‘Doctor Dick’ ook gewoon modale dingen inslaan als T-shirts, maar daarmee haal je deze kolommen natuurlijk niet. Nee, daarvoor moet je al dingen verkopen als een schuimwijn met de naam ‘Golden Shower’, of, als je de concurrentie echt achter je wilt laten: een gesigneerde rubberen lul die zich aan de muur laat bevestigen TTT De bedoeling van die functie verdraagt echter geen toelichting in een breed gelezen blad dat verkocht mag worden aan minderjarigen, maar weet nog dat de dildo geleverd wordt met afneembare leesbril TTT Ik weet het ook allemaal niet meer TTT Wie écht geniet van zich in de beurs te laten tasten, kan ook gewoon 350 euro ophoesten voor het medaillon dat te koop is op ‘Doctor Dick’ TTT Ja, het heeft de vorm van een lul TTT Madonna heeft voor kerst een mooie hoed in zilverpapier gekregen van dochter Lourdes, of zo zou je toch denken na haar laatste filmpje op Instagram TTT Daarin neemt Madge het namelijk op zich om op dramatische toon haar fans te waarschuwen voor de nieuwe gebruiksvoorwaarden van dezelfde app die ze op dat moment gebruikt. Van onbedoelde ironie ga je vooralsnog niet dood, maar voor je carrière doet het nu ook weer geen wonderen TTT Madonna heeft het in het filmpje over hoe de nieuwe voorwaarden Mark Zuckerberg toestemming zouden geven om gebruikers en hun gezin te bespieden, wat hem zou toelaten om ‘je intiemste geheimen te stelen’. Bovendien zou The Zuck volgens haar dankzij de gewijzigde gebruiksvoorwaarden gemachtigd zijn ‘je volgzaamheid te verzekeren via al je apparaten – inclusief je televisie’ TTT Nu kun je je na een jaar als dit afvragen hoe intiem je geheimen zijn als je bereid bent ze toe te vertrouwen aan een app of chatfunctie, maar wat betreft de klikfunctie van tv: er bestáát al een manier om de volgzaamheid van een volk af te lezen. Men hoeft slechts de tabel ‘Kijkcijfers’ erbij te nemen en te zoeken naar het getal naast ‘The Masked Singer’.

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234