Madonna Beeld Getty Images
MadonnaBeeld Getty Images

TTT-berichten

Madonna wil niet samenwerken met David Guetta vanwege zijn sterrenbeeld

Eveline ontmaskerd! Maggie de block: ‘Ik heb haar masker vernietigd’

Eerder berichtten we al dat David Guetta ermee gedreigd heeft nieuwe muziek los te laten op de wereld, maar dat zal dan toch niet samen met Madonna zijn. Een samenwerking stond op til, maar het verkennende gesprek zou afgebroken zijn toen Madge ter ore kwam dat Guetta een schorpioen is van sterrenbeeld TTT Begrijpelijk: hoe virtuoos een schorpioen ook moge zijn, niets klinkt like a virgo TTT Led Zeppelin heeft de rechtszaak rond vermeend plagiaat in 'Stairway to Heaven' gewonnen. Het Amerikaanse Hooggerechtshof weigerde de zaak te behandelen. Wellicht had het net iets beters te doen TTT Het is daarmee de derde keer dat Led Zeppelin voor een rechtbank z'n gram haalt in de zaak, waardoor de drie vonnissen nu ironisch genoeg érg soortgelijk klinken TTT Guns N' Roses heeft een eigen flipperkast uitgebracht, toch een gewaagde zet in tijden dat op café gaan een hachelijke onderneming is geworden TTT Axl Rose heeft de eerste exemplaren cadeau gedaan aan de vriendinnen van zijn bandleden: zoals ook te horen is op 'Rocket Queen' heeft Axl graag dat die op tijd en stond eens met z'n ballen spelen TTT Wie we daar hebben: Lorde! En ze heeft nieuwe muziek klaar! TTT Of zo deed ze toch vermoeden toen ze via sociale media haar volgers in Nieuw-Zeeland opriep om te gaan stemmen. 'Doe het voor mij,' vroeg ze, 'ik geef je er volgend jaar iets voor in ruil' TTT Wie daar iets anders onder verstaat: viezerik! Denkt u ook aan uw moeder met die hersenen?

Motörhead, dat betere dagen heeft gekend sinds voornaamste bestanddeel Lemmy Kilmister zijn aardse bestaan inruilde voor de grote whiskystokerij in the sky, heeft een eigen lijn aan mondmaskers uit, met het smoelwerk van Lemmy erop afgebeeld. Wie ze draagt, krijgt meteen een vriendschapsverzoek van elke orthodontist binnen een straal van 50 kilometer TTT Dat iemand die tip doorgeeft aan Lana Del Rey, want vorige week kreeg zij dan weer kritiek toen ze fans begroette met een doorzichtig mondmasker gemaakt van een soort gaas - als barrière tegen virusdeeltjes even effectief als een vergiet als toiletemmer TTT James, het luidste mineurakkoord! Gespeeld in een halsbrekend arpeggio! Eddie Van Halen - gitaarheld, icoon, Nederlander - is op 65-jarige leeftijd overleden aan keelkanker TTT We zouden nu kunnen uitweiden over 's mans muzikale verwezenlijkingen, maar liever danken we Eddie voor het bedenken van de mooiste rider uit de rock-'n-roll: de mop van de gigantische kom M&M's die onder géén beding exemplaren van één specifieke kleur mocht bevatten, behoort hem toe en hem alleen TTT Misschien niet de klimaatexpert die we nodig hebben, wel degene die we verdienen: Rod Stewart heeft zich bezorgd getoond over de klimaatopwarming. 'Het is te laat om alles nog om te keren,' aldus Rod, die anders ook niet vrijuit gaat met al die bussen haarlak TTT Het zit er trouwens ook nog altijd bovenarms op tussen Rod en Elton John, nadat die eerste zich vrolijk had gemaakt over Eltons biografie 'Rocketman'. Een recente mail ter verzoening waarin Rod Elton uitnodigde tot een partijtje voetbal op zijn privéveld, bleef 'onbeantwoord' TTT Misschien had Rod het anders moeten verwoorden dan 'Elton, wat mij betreft kun je met m'n ballen komen spelen'.

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234