null Beeld Alex Vanhee
Beeld Alex Vanhee

humo's rock rally

Nieuwe speeldata voor Humo's Rock Rally

Het is me wat met die versoepelingen gevolgd door verstrengingen gevolgd door versoepelingen – wij nemen het de mensen niet kwalijk die zich de voorbije weken afvroegen of hun cultuuragenda nu in de groene dan wel de grijze container moest.

Redactie

Mogen wij er u desondanks op wijzen dat de preselecties van Humo’s Rock Rally met voorzichtige zekerheid wel degelijk zullen plaatsvinden, zij het op lichtjes gewijzigde tijdstippen. En dat wij u daar volgaarne bij zouden hebben, want live-optredens zonder publiek, dat hebben we nu stilaan wel gehad.

De honderd bekendgemaakte geselecteerden blijven wie ze zijn, de data en locaties waar zij zullen aantreden, zien er heden als volgt uit:

N9 in CC Den Hoogen Pad in Maldegem op 15/1

Het Depot in Leuven op 29/1

Club 26 in Genk op 4/2

CC Nova in Nazareth op 5/2

Nosta in Opwijk op 6/2

De Zwerver in Leffinge op 12/2

De Warande in Turnhout op 18/2

De Posthoorn in Hamont-Achel op 19/2

Kavka Zappa in Antwerpen op 25/2

Cactus Club in Brugge op 26/2

Wie dat in de agenda pleurt, zal vaststellen dat tijdens het eerste, tweede en vierde weekend telkens slechts één preselectie zal plaatsvinden (met tussen weekend één en twee bovendien een pauzeweekend), en dat u tijdens het derde desgewenst driemaal in trein/tram/bus/wagen mag stappen.

De eerste preselectie in Maldegem begint om 18u, al de andere om 20u.

Wie dat allemaal nog even rustig op de smartphone wil controleren, mag hierheen navigeren, alwaar u eveneens zult zien dat de data voor de halve finales (11/3 in de Vooruit in Gent, 20/3 in Trix in Antwerpen, beide vanaf 15u) en finale (24/4 vanaf 17u in de AB in Brussel) ongewijzigd zijn gebleven. Tot dan! James, de zonnebril!

Schrijf je in op onze wekelijkse muzieknieuwsbrief:

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234