Radio Winokio Beeld Kapitein Winokio
Radio WinokioBeeld Kapitein Winokio

Nu bij Humo, 2 maanden gratis Radio Winokio!

Broodnodige kindermuziek, altijd en overal

Redactie

Beluister meer dan 700 liedjes in de streaming-app van Kapitein Winokio zowel op Apple als op Android, waar en wanneer u maar wilt.

Activeer uw gratis maanden met de unieke code die u in Humo van dinsdag 19 januari vindt!
Opgelet, vergeet stap 6 niet, pas dan ontvangt u uw tweede maand gratis!

1. Download en open de app

Download de Radio Winokio-app in de Google Play Store voor Android of in de App Store voor iOS van Apple. De app werkt op iOS vanaf versie 11 en op Android vanaf versie 6.

2. Maak een Radio Winokio-account

Maak uw account aan wanneer u daarom verzocht wordt of door rechtsboven op het account-icoontje te klikken en vervolgens op de blauwe knop ‘Start mijn proefperiode’ te tikken. Vul uw gegevens in, kies een wachtwoord en aanvaard de gebruiksvoorwaarden. Klik op de blauwe knop ‘Profiel aanmaken’.

3. Bevestig uw gegevens in de mail

Ga naar de inbox van uw mail. Bevestig uw account in de mail met onderwerp ‘Welkom aan boord bij Radio Winokio’ door te klikken op de link ‘Activeer je account’.

4. Meld uzelf aan in de app

Ga terug naar de Radio Winokio-app en meld uzelf aan met uw e-mailadres en wachtwoord.

5. Activeer uw abonnement

Kies een abonnementsformule (maandelijks of jaarlijks), tik op de blauwe knop ‘Abonneren’ en bevestig uw aankoop. Let wel: u begint pas te betalen ná de gratis periode, en u kunt te allen tijde uw abonnement opzeggen. Sluit ten slotte het abonnement-scherm.

6. Activeer uw Humo-code

Klik rechtsboven op het account-icoontje en klik op de blauwe knop ‘Promocode activeren’ om uw unieke code te activeren. Vul vervolgens uw Humo-code in en tik op de blauwe knop ‘Activeren’.

Hebt u al Radio Winokio? Dan krijgt u bovenop uw gratis maand nog een extra maand gratis. = uw proefmaand gratis + 1 extra maand gratis met de Humo-code

Lukt het niet meteen?

Een uitgebreide FAQ vindt u op kapiteinwinokio.be/faq-radio-winokio, op kapiteinwinokio.be/app en howto-video t.e.m. stap 5 hierboven: https://vimeo.com/382668314

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234