Beyoncé Beeld Gareth Cattermole/Getty Images f
BeyoncéBeeld Gareth Cattermole/Getty Images f

TTT-telex

Opvallend: Beyoncé is imker in bijberoep


Donald Trump boos op Sesamstraat: ‘Stop met tellen!’

Tom Raes

De presidentscampagne van Kanye West zit er eindelijk op TTT Kanye maakte het overlijdensbericht van zijn politieke ambities openbaar op verkiezingsavond, op een moment waarop Amerikanen elkaar nog volop naar de keel vlogen aan de uitgang van de stembureaus. Daardoor kon er helaas even niemand bereid bevonden worden voor afrondend hoongelach ter uitgeleide en een welgemeend ‘Hate to tell you I told you so’. Bij dezen TTT En ja, Kanye heeft op zichzelf gestemd bij de verkiezingen TTT Ooit was een zin als de vorige nog gewoon de clou van een onschuldige Kanye-mop, maar zulke lol heeft hij dit jaar dus ook onmogelijk gemaakt, als ging het om een bedankingsspeech van Taylor Swift TTT Kanye haalde in totaal zo’n 60.000 stemmen. Ter vergelijking: ‘Jesus Is King’, Kanye’s laatste fysieke plaat, werd tot op heden 109.000 keer verkocht in de VS. Dat maakt dus dat er 49.000 Ye-fans bestaan die wel lichtzinnig genoeg waren om een gospelplaat te kopen van zijn hand, maar die zelfs dán nog niet gek genoeg waren om ‘Kanye West’ aan te kruisen op hun stembiljet

Weer over tot de orde van de dag: Beyoncé, blijkens een interview met Vogue, houdt er in haar schaarse vrije tijd een aparte hobby op na. Bey houdt bijen, namelijk, en maakt als imker thuis haar eigen honing TTT Voorlopig is die honing nog niet op de markt gebracht, maar dat maakt weinig verschil: of het nu geld opbrengt of niet, als imker voer je altijd een bijberoep uit TTT Niet het bericht dat we nodig hebben, wel het bericht dat we verdienen: Travis Scott, rapper met een hart voor Halloween, heeft zijn Instagrampagina verwijderd nadat een foto waarop hij verkleed stond als een behoorlijk knudde Batman hem op breed gedeelde spot kwam te staan onder zijn volgers TTT Scott liet enkele dagen later weten dat hij z’n Instagram níét opgedoekt had omdat hij zich op z’n pik getrapt voelde, maar omdat hij meer tijd wilde doorbrengen met zijn gezin TTT Waarmee hij nog maar eens de aandacht vestigde op zijn pijnlijke gebrek aan inlevingsvermogen. Batman hééft helemaal geen gezin TTT Ozzy Osbourne en vrouw Sharon zijn slachtoffer geworden van kredietkaartfraude. Sharon wilde naar eigen zeggen net de aankoop afronden van een verjaardagscadeau voor dochter Kelly toen ze van de winkelbediende aan de kassa te horen kreeg dat haar kaart, net als die van Ozzy, tot de limiet geplunderd was TTT De dader bevindt zich momenteel nog op vrije voeten, die nu mogelijk in splinternieuwe peperdure schoenen steken TTT Vroeger betekende kredietkaartfraude bij Ozzy nog gewoon dat iemand anders zijn Visa-kaart gebruikt had om er lijntjes coke mee te schrapen. Tijden! TTT Vrij naar Kamiel Kafka: ‘Nieuwe Balthazar! Nieuwe Balthazar! We gaan het geen twee keer zeggen!’ TTT ‘Losers’ – ga weer zitten, Trump-adepten, het is de titel van het nummer – is de eerste single van de nieuwe nog te verschijnen plaat ‘Sand’, die ons eindelijk een antwoord zal bieden op de vraag ‘Moet er nog ‘Sand’ zijn?’, en wel vanaf 29 januari TTT Tijdens het wachten kunt u zich alvast het hoofd breken over de markante hoes, alsook de al aangekondigde songtitel ‘Leaving Antwerp’, de allereerste muzikale ode aan Kris Peeters TTT Zo, was er dan nog iets? Jazeker, maar zoals Beyoncé zou zeggen: enkel bijzaken.

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234