null Beeld Guy Kokken
Beeld Guy Kokken

TTT-telex

Verschuilt Jürgen Conings zich bij de kapper van Alex Callier?

Doet u beter dan ons leger? Zoek de losgeslagen militair in deze tekst:

Tom Raes

De vlam zit weer in de pan ten huize ­Gallagher. Noel heeft in een interview laten verstaan dat hij een reünie van Oasis wel ziet zitten — voor het zachte prijsje van 100 miljoen pond TTT Liam, die zich zoals bekend verhoudt tot zijn broer als Marc Van Ranst tot een chatgroep met Jürgen Conings-sympathisanten, liet daarop verstaan dat hij het gratis en voor niets zou doen TTT Eerder was de langstlopende broedertwist sinds Kaïn en Abel alweer een stukje bitser geworden toen Noel zich plots herinnerde hoe Liam volgens hem een gloeiende hekel had aan ‘Wonderwall’: ‘Bij de opnames zei hij dat het klonk als triphop. Ik kon alleen maar denken: hier spreekt een man die geen idee heeft wat triphop is’ TTT 100 miljoen pond: alles opgeteld gaat het ook máár om 3.671 bitcoins. Een koopje TTT Over Jürgen Conings gesproken: zijn wij de enigen die tijdens de zoektocht het gevoel kregen dat er flink wat mogelijke verstopplaatsen onbelicht bleven door het gerecht? Oorden waar bijvoorbeeld niemand uit vrije wil nog komt, zoals het lokaal van de Europese fanclub van ­Hooverphonic of de kapper van Alex ­Callier? TTT Ook na een dikke week snappen we nog altijd niet waar het nu precies fout is gelopen met onze Eurosong-inzending. Dat het Europese publiek geen oren had naar argumenten als ‘We hebben de oudste deelnemer van het concours’ en ‘Voor we naar hier kwamen, hebben we nog een klein meisje aan het huilen gebracht’, is ronduit onbegrijpelijk TTT IJsland mag dan ook niet gewonnen hebben, toch ging er vorige week goed nieuws rond: Sigur Rós is na een vijf jaar durend onderzoek vrijgesproken van belastingontduiking TTT De IJslandse aanklager, een volgens kenners nogal nors kijkende man met een grote hamer en een dreigende bontmuts, had oren naar de verklaring van de band dat wat op ontduiking leek slechts een verreikende vergissing was van hun boekhouder, en liet de aanklachten vallen. Yðchéi! TTT Minder vreugde bij het elftal advocaten van Marilyn Manson, dat bovenop een bloemlezing aan aantijgingen van seksueel misbruik nu ook een arrestatiebevel tegen hun cliënt af te weren krijgt: Manson zou in 2019 een fotograaf bespuwd hebben tijdens een concert van hem in de Amerikaanse staat New Hampshire. Die fotograaf heeft nu klacht ingediend nadat hem een schadevergoeding werd geweigerd TTT De politie van Gilford, die het arrestatiebevel uitvaardigde, verduidelijkte wel dat de feiten deze keer ‘niet van seksuele aard zijn’ TTT Het hangt er allemaal maar van af waar je op geilt, denken we dan

Behoorlijk dood: John Davis, de echte stem achter de nummers van de playbacksensatie Milli Vanilli, voor die door de mand zakten met hun gelip. Davis, 66, stierf aan corona TTT Volledig in lijn met zijn bijdrage aan de popgeschiedenis zal ter ere van Davis een ander, anoniem lichaam begraven worden onder een grafsteen met zijn naam TTT De crisis in de cultuursector heeft ondertussen ook de grootverdieners bereikt: Gene ­Simmons heeft in een naar zijn maatstaven slechts matig bizar filmpje op YouTube bekendgemaakt privélessen bas en songschrijven te zullen geven aan een handjevol gegadigden tijdens een anderhalf uur durende privésessie in Las Vegas TTT Volgens Gene is geen muzikale ervaring vereist, aan het eind van de 90 minuten durende les zou je hoe dan ook een instrument aangeleerd hebben. En anders heb je op z’n minst geleerd hoe géld te vragen om een instrument te bespelen.

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234