Dansende Trump-supporters Beeld YouTube
Dansende Trump-supportersBeeld YouTube

TTT-telex

Zag u deze Trump-supporters al dansen op ‘Killing in the name’?

Deze week: gastbijdrage van nieuwe stagiaire Luka C. (19)

Tom Raes

Paraplu’s open: het regent comebacks. Naast die van een president in het Witte Huis die niet elke ochtend z’n haar goedlegt in een windtunnel, die van Geike Arnaert én die van System of a Down, roert nu ook Stromae zich weer voor he teerst in zeven jaar TTT Stromae, die na zijn langdurige stilte weer werkende zou zijn aan een nieuwe plaat, kon daar helaas nog niet veel details over prijsgeven. Hoe die moet heten? Geen idee. Wanneer die uitkomt? Nog minder TTT Geeft u dus het zout even door? We kunnen wel een korrel of twee gebruiken TTT En dan zou er ook nieuws zijn uit het kamp van Slipknot. Volgens Shawn Crahan, die zich tijdens de werkuren laat aanspreken als ‘Clown’, zouden ook hij en de collega’s bezig zijn aan nieuwe nummers TTT In Clowns geval kan dat natuurlijk ook altijd gelezen worden als: ‘Toen ik mijn leeggoed naar de kelder bracht, liet ik een biervat van de trap vallen en dat klonk wel goed’ TTT Even terugkomen op de terugkeer van System of a Down, de Armeens-Amerikaanse kolderbrigade die de voorbije vijftien jaar met graagte levend lijk speelde op al uw feesten en partijen, maar waarvan onlangs weer nieuwe nummers openbaar zijn gemaakt: ‘Protect the Land’ en ‘Genocidal Humanoidz’ brachten de voorbije weken al 600.000 dollar op voor het goede doel, waarmee ook verdienstelijk de aandacht gevestigd werd op de hachelijke oorlogstoestanden die momenteel plaatsvinden in de republiek Nagorno-Karabach, waar het er bovenarms op zit tussen Armeense en Azerbeidzjaanse troepen TTT Ook goed om weten: ‘Nagorno-Karabach’ uitspreken binnen de straal van 1 kilometer rond eenziekenhuis komt u tegenwoordig op een coronatest te staan TTT Ook Tom Morello van Rage Against the Machine heeft het verloop van de Amerikaanse verkiezingen gevolgd, waardoor ook hij de beelden zag van de Trump-fanatici in Philadelphia die tijdens hun gezamenlijk spelletje ‘het licht ontkennen’ volop dansten op ‘Killing in the Name of’ TTT Morello, zowel koning vanhet whammy-pedaal als van het understatement: ‘Not exactly what we had in mind’

Britney Spears probeert ondertussen nog altijd met de moed der wanhoop vanonder het juk van haar vader uit te komen, die sinds haar inzinking in 2007 zeggenschap heeft over haar en haar poen. Vorige week kreeg Britney echter alweer het deksel op de neus bij de rechtbank, waarop ze bekendmaakte nooit nog een podium op te stappen tot er iets verandert. Triest? Triest TTT Een mens gaat één keer een auto te lijf met een paraplu, en moet het de volgende dertien jaar bekopen TTT Ook met Sinéad O’Connor gaat het momenteel niet al te best. Sinéad heeft fans met tickets voor haar optredens in 2021 ingelicht datze nog een jaartje langer zullen moeten wachten: na de voorbije turbulente jaren is ze van plan een jaar lang in therapie tegaan TTT Bovendien is Sinéad herstellende van ‘een verslaving’ die ze eerder dit jaar opscharrelde na de dood van iemand uit haar directe omgeving TTT Behoorlijke domper, ja. Maar niettemin: toch vrolijk het einde tegemoet met Phil Campbell van Motörhead, die zich tot op vandaag het advies herinnert dat hij kreeg van wijlen Lemmy Kilmister: ‘Draag nooit een short op het podium’ TTT Lemmy hield van pijpen, ziet u.

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234