null Beeld

'Belgium's Got Talent': hoe zou het nog zijn met de winnaar van vorig jaar?

Vrijdag is het de grote finale van ‘Belgium’s Got Talent’, seizoen drie: rrrázend benieuwd welke van de nog overblijvende beatboxers, cheerleaders, ropeskippers, slackliners, street magicians, cocktailshakers en flikflakkende kunstfluiters aan het langste eind zal trekken, en zijn carrièrepad met 24-karaats gouden klinkers geplaveid zal weten. Trouwens, hoe zou het nog zijn met de glorieuze winnaar van de vorige editie, de uit het verre zuiden van Italië overgehevelde paaldanser Domenico Vaccaro? Effe bellen.

Noud Jansen

Domenico Vaccaro «Met mij gaat het goed, bedankt. Ik logeer nu even terug in Italië bij mijn ouders, maar vanaf 7 januari ben ik weer in België voor een aantal kleine showtjes. Op mijn Facebookpagina staat een mailadres zodat geïnteresseerden contact met me kunnen opnemen; ik ga in op ieder decent aanbod.»

HUMO Een aanbod om op de voorbije Eroticabeurs je kunsten te vertonen, zou je hebben afgeslagen.

Domenico «De Eroticabeurs? Dat kan ik me niet herinneren.»

HUMO La Fiera Erotica.

Domenico «Nee, zegt me echt niks.»

HUMO Je zou ook bij Cirque du Soleil gesolliciteerd hebben.

Domenico «Welja, ik ben naar een castingsessie van Franco Dragone geweest. Maar ondanks het feit dat zij mij hadden gebeld, en niet omgekeerd, hebben ze me toch niet aangenomen. Jammer, want ik zou heel graag ergens vast tewerkgesteld worden. Het liefst nog in België, want dat land bevalt me wel. Er is verder ook niks dat me aan Italië bindt: ik heb nog geen relatie, of zo.»

HUMO Dat treft: je zou in België behoorlijk wat amoureuze aanzoeken hebben gekregen.

Domenico (lacht) «Klopt, ja. Heel plezierig natuurlijk, al ben ik er nooit op ingegaan.»

HUMO Heb je het lopende seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ gevolgd?

Domenico «Ja, zo’n beetje.»

HUMO Wie is je favoriet voor de eindzege?

Domenico «Ik vind de kandidaten allemaal even getalenteerd.»

HUMO Geen énkel verschil?

Domenico «Nee, ze verdienen het één voor één om te winnen.»

HUMO Wat heb jij eigenlijk gedaan met de 50.000 euro prijzengeld die je hebt opgestreken? Een mooie nieuwe paal gekocht?

Domenico «Nee, een Audi A3. En de rest van het geld staat nog netjes op mijn rekening.»

HUMO Gisteren heb ik je in België wonende neef Sandro aan de lijn gehad, jouw tolk tijdens ‘Belgium’s Got Talent’. Wat er precies tussen jullie is voorgevallen, wilde hij me niet vertellen, maar hij zei wel dat hij je niet meer wil zien.

Domenico «Hè? Neenee, dat kan niet kloppen. We zien elkaar misschien niet meer zo vaak, omdat ik het te druk heb met oefenen. Maar we hebben geen ruzie, of zo.»

HUMO Hij zei: ‘Ik heb er veel tijd ingestoken, en er niks voor teruggekregen’.

Domenico «Daar weet ik allemaal niets van. Weet je, ik wil gewoon mijn leven als artiest voortzetten, en mijn talent aan zo veel mogelijk mensen laten zien.»

HUMO Veel geluk, Domenico.

Domenico «Grazie mille.»

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234