null Beeld

Daan logt: donderdag 30-04-2009

600 Luikenaars can't be wrong. Raar podium, ex-zeppelin hangar, sfeerke ok. Maar hoe was de show? Ik vraag het aan de rest.

Redactie

Isolde, drumster. Worstelde een beetje met haar basdrum-microfoon, kapotte microstatieven en haar in(di)ears en heeft vandaag niet genoeg koffie gedronken, MAAR heeft er wél van genoten! Mooie liedjes, mooie mensen op en naast podium, zotter en zotter wordend publiek (en zotter en zotter wordende muzikanten). Ritueel, ritueel, ritueel!

Jeroen, clavenier. Is helemaal content met de nieuwe podiumopstelling, face to face met de baas aan de piano...:-) en de rest van de groep... Verder een beetje tokkelen op orgelkes, pianokes, mad professor spelen op het ms20-ske met wat gitaarpedaalkes. 't Leven is soms gewoon simpel en plezant...Voila, ik ga m'n haar nog wat laten doorgroeien..'t wordt een plezante zomer. Santé!

Steven, gitaarder. Net een nieuwe vest gekregen van Isolde, had het heel warm, en wist al de meeste akkoorden, zij het niet altijd op het juiste moment, maar deed alsof het allemaal zo bedoeld was!

Jorg, ook gitaarman. Voelde zich ook lekker in zijn vel, uit zijn vel, tussen zijn vel, aan het einde was de relatine op dus was het beest los.

Aan het einde was er alleen nog een stelend kind nagonzend, alleen...

Otti, bassman. Rituel.. Rituel.. Rituel.. Isolde est la plus sexy de toutes les batteuses de notre pays, o jours du oui, et demain ossi.. Rituel.. Rituel.. Rituel..

Bert, ze mix. Voelt zich in een bad olie van 15 meter diep, gedragen door een dikke laag en draait en draait zich velen malen om, een aantal keren komt men kop boven en neurie ik volop mee, het heeft wel iets zo'n zee.

Laetitia, ze tour-housewife. Ziet het helemaal zitten na show 3!

Geraldine, la fiancée. Musique magnifique, musiciens talentueux, vertueux... Chanteur plus envoutant et sexy que jamais...une femme comblée en somme...

Rudy, un ami (en een toegewijde fan). Qué n'affaire hein valet! Tous ces maussis flamins qui jouent à Liège. Mais qu'est-ce qu'ils sont bons non ti dju.

Stijn (monitors). Sommigen wireless, anderen hard-wired ... het rockt, het zweeft, soms kalm en dan weer een 'boenk' erop. Elke keer weer een belevenis om een paar dagen volop van te genieten.

Nico, backliner. Het is allemaal dat niet, maar er is veel van dat bij.

Billy, backliner. Dat wil je niet weten!

Lees nu pas al dit backstagecommentaar van m'n medestrijders. Fijne mensen, nu ik nog. Heb m'n parka aangedaan, ondertussen beland in de Ardennen. Ik dwaal af, ga mezelf in een weiland storten, is kwart maan, en sociaal aanvaard. You guys got no idea. Hoop dat ik 'n warme koe tegenkom. En anders, moegestapt, naar huis.

Ken je dat hitje, dreams are my reality? La Boum 2. Slaapwel.

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234