null Beeld

De 7 Hoofdzonden van Siska Schoeters: 'Vrouwen die zonder scrupules hun tieten tonen: ik zal ze nooit begrijpen'

De barman van haar stamkroeg bewijst over een scherp gehoor te beschikken: er weerklinkt smakelijk hoongelach vanachter de tapkraan, telkens als zijn favoriete pofklant het woord ‘nuchter’ gebruikt om zichzelf te beschrijven. We zitten hier om de biecht af te nemen van Siska Schoeters, StuBru-gezicht, presentatrice van het nieuwe quizprogramma ‘De club’ op Eén, levensgezellin van Tomas De Soete en moeder van Lucien en, sinds oktober, van Minnie. ‘Drugs zijn veel te duur. Geef mij maar twee gin-tonics.’ Dat treft!

Tom Raes

'Tomas en ik die elk met een ander liggen te seksen in een louche kot met fluwelen zetels, ik mag er niet aan denken'


Gramschap

HUMO Wat kan jou ziedend krijgen?

Siska Schoeters «Zovéél (lacht). Het probleem is dat ik heel snel kwaad word. Er is veel dat me op mijn paard kan krijgen – maar ik werk eraan.»

HUMO Lopen mensen op hun tenen in jouw buurt?

Schoeters «Dat gebeurt, ja. De mensen die me kennen, merken het snel als er stront aan de knikker is. Maar als het zo zichtbaar is, dan is het ook duidelijk. Ik vind het altijd lullig als je achteraf van iemand moet horen dat die iets niet leuk vond. Op mijn manier is alles meteen uitgepraat.»

HUMO Je zou die opvliegendheid dus een vorm van eerlijkheid kunnen noemen.

Schoeters «Voilà. Eindelijk iemand die me snapt (lacht).»

undefined

null Beeld

HUMO Dan kan het niet lang geleden zijn dat je voor het laatst kwaad was.

Schoeters «Nee, dat is het nooit. Vanmorgen heb ik me niet kwaad gemaakt, hoewel de kans altijd het grootst is aan de ontbijttafel. Kalm blijven in stresssituaties kan ik niet: ik begin al snel Lucien op te jagen omdat ik bang ben dat we ergens te laat zullen komen. Ik heb veel drama in mijn leven, veel golven in mijn vaarwater (lacht).»

HUMO Dat ouders niet altijd op een roze wolk zitten, mag je nog steeds niet luidop zeggen. Jij kreeg het flink te verduren toen je toegaf dat je soms opgelucht bent dat je ‘kleine fuckertjes’ van kinderen naar bed zijn.

Schoeters «Ik ben erg open over het ouderschap, ja. Maar daar staat tegenover dat ik ook heel open kan zijn tegen mijn kinderen. Ik kan oprecht tegen Lucien zeggen dat iets me spijt. Kinderen moeten zien dat hun ouders óók sorry kunnen zeggen, zei iemand me ooit. Dus af en toe zeg ik heel eerlijk: ‘Sorry, Lucien. Daarnet was ik iets te snel kwaad en dat was niet eerlijk van mij.’ Zo leren ze dat hun mama iets sneller kwaad is dan sommige andere moeders en kunnen ze het na verloop van tijd ook relativeren. Als ik me opjaag in het verkeer, hoor ik soms al op de achterbank: ‘Mamááá, dat mag niet!’ (lacht) En zo is het goed.»

HUMO Kan Tomas jou evenaren qua temperament?

Schoeters «Tomas kan heel hevig zijn tijdens discussies, maar vaak is dat omdat ik hem weer eens het bloed onder de nagels vandaan heb gehaald (lacht).»

HUMO Discussiëren jullie veel in het huishouden?

Schoeters «Best wel. In het begin was Lucien bang als Tomas en ik in discussie gingen met elkaar. We hebben hem moeten uitleggen dat we dan niet noodzakelijk ruzie aan het maken zijn.»

HUMO Komt dat ook voor, echte ruzie?

Schoeters «Ongeveer één keer per week, schat ik. Voor veel mensen lijkt dat veel – ook voor mij, in het begin. Toen we net samen waren, dacht ik bij elke ruzie dat we uit elkaar zouden gaan. Nu weet ik: dit is hoe wij zijn, en zo werken we samen. Maar de eerste keren denk je dat het nooit meer goed komt.»

HUMO Naar verluidt zouden er bij Studio Brussel opvallend veel confronterende sms’jes binnenlopen telkens als jij er achter de microfoon staat. Er zit blijkbaar een polariserend kantje aan jou.

Schoeters «Dat is zo, en ik weet niet waarom. Blijkbaar vind je me geweldig, ofwel moet je me niet. Zolang er maar genoeg mensen zijn die me kunnen pruimen, vind ik het oké. Beter zo dan dat ik mensen volledig koud laat.»

HUMO Het cliché wil dat er in iedereen een moordenaar schuilt. Kun je je inbeelden in welke omstandigheden jij iemand zou doden?

Schoeters «Als iemand aan mijn kinderen zou raken. Dat heb ik heel sterk beseft toen Lucien pas geboren was. Tomas was de auto gaan halen terwijl ik buiten voor het ziekenhuis stond te wachten, met die kleine naast me in de wieg. Toen voelde ik iets in mijn lijf zinderen wat ik alleen maar als een soort waanzin kan beschrijven: ‘Als iemand nú een vinger naar dat kind uitsteekt, vermoord ik ’m.’ Dat meen ik. Het zou meer een praktische kwestie zijn die me tegenhoudt dan een morele: ‘Waar vind ik hier ergens een geweer?’ (lacht) En dat geldt voor véél vrouwen, daar ben ik zeker van.»


Hebzucht

HUMO Toen je al bij Studio Brussel werkte, heb je lang bijgeklust omdat je niet rondkwam van je radioloon. Daaruit besluit ik dat je je job niet voor het geld doet.

Schoeters «Ik werk voor de openbare omroep, daar valt geen geld te verdienen (lacht). Maar erg vind ik dat niet. Daarvoor werk ik te graag. Zoals zoveel medewerkers werkte ik in het begin zonder een vast contract. Toen ik dat eindelijk kreeg en er voor het eerst een dertiende maand op mijn rekening werd gestort, wist ik zelfs niet wat me overkwam. Ik ben bij de financiële dienst gaan vragen waarom ik dat kreeg.»

undefined

null Beeld

HUMO Je bent de dochter van een zelfstandige: kreeg je al vroeg het belang van geld ingepeperd?

Schoeters «Niet meer dan andere kinderen. Als er iets is wat ze me bijgebracht hebben over geld, is het dat ik ervoor moest werken.»

HUMO Waar geef je graag geld aan uit?

Schoeters «Aan dure handtassen. Ik heb er twee: de eerste heb ik gekregen van al mijn vrienden, de tweede van Tomas na de geboorte van Minnie. ‘Mijn vastgoed,’ zeg ik soms (lacht). Die tassen behouden namelijk hun waarde, soms worden ze zelfs méér waard. Maar daarnaast heb ik zo goed als niets dat echt duur is. Ik geef juist graag dingen weg: iedereen die bij ons over de vloer komt, krijgt oude kleren mee. En in mijn keuken heb ik van alles maar één exemplaar: één goede pan en één goed mes.»

HUMO Je bent dus niet zo materialistisch ingesteld?

Schoeters «Iederéén is toch materialistisch ingesteld? Ik koop liever een goede auto dan een goedkope, maar dat volstaat. Ik heb bij de garage ooit een vervangwagen gekregen die vele keren beter en groter was dan de mijne: een grote, witte jeep met zwarte velgen en geblindeerde ramen. Hij leek zo uit een clip van een rapper te komen. Supergoeie deal, maar ik schaamde me dood. Ik heb ’m toen op straat geparkeerd, hoewel de VRT een parkeerterrein heeft. Ik bestierf het al bij het idee dat iemand me op het werk uit die auto zou zien stappen.»

HUMO Wat vind je nog weggegooid geld?

Schoeters «Drugs heb ik nog nooit gekocht. Véél te duur voor wat je er maar aan hebt, lijkt me. Nu ja, misschien denk ik dat ook omdat ik het nog nooit heb geprobeerd. Maar ik drink liever twee gin-tonics dan dat ik veel meer geld zou weggooien aan pakweg cocaïne.»


Gulzigheid

HUMO Heb je nog nooit drugs gebruikt omdat je misschien vatbaar bent voor verslaving?

Schoeters «Nee, dat is niet de reden. Ik ben van nature heel nuchter ingesteld. Aan Tournée Minérale hoef ik niet mee te doen,ík beslis wel wanneer ik minder zal drinken. Ik drink ’s avonds graag een wijntje, maar als ik vind dat het even genoeg is geweest, heb ik er geen probleem mee om dat een tijdje te laten.

»Als je gulzigheid letterlijk wilt nemen, heb ik wel één verslaving: eten. Voor het eerst sinds heel lang heb ik mijn eetgedrag onder controle. Tijdens mijn laatste zwangerschap ben ik naar een diëtiste gegaan. De eerste keer was ik namelijk 30 kilo bijgekomen, wat veel te veel is als je maar 1,62 meter groot bent. Ik voelde me echt een olifant, en voor je baby is het ook al niet goed. Naar een diëtiste stappen was een goede beslissing, want daar heb ik voor het eerst iemand horen zeggen: ‘Siska, jij hebt een probleem met eten.’»

HUMO Hoe voelde het om dat te horen zeggen?

Schoeters «Als een opluchting. Eindelijk zei iemand wat ik zelf al langer dacht. Je moet weten dat ik tot dan vaak een hele dag niets at, tot ik om vier uur ’s middags een vreetaanval kreeg van de honger – telkens gevolgd door geweldig veel spijt (lachje). Ik at zo lang mogelijk niets omdat ik heel bang was om dikker te worden. Alleen zorgde dat voor het tegenovergestelde: ik kwam bij omdat ik zo weinig at dat mijn lijf, zodra ik wél at, uit paniek alles meteen probeerde op te slaan. Mijn diëtiste heeft me geholpen om mijn lichaam te resetten.»

HUMO Hoe gulzig ben je op professioneel vlak? Ben jij iemand die perfectionisme als negatieve eigenschap zou noemen op een sollicitatiegesprek?

Schoeters «Nee, want perfectionistisch ben ik niet echt. Gewoon goed is vaak al goed genoeg. Iemand als Linde Merckpoel is veel perfectionistischer dan ik: zij zal altijd nadenken over hoe ze nóg beter kan presteren. Als ik al ergens perfectionistisch te werk ga, dan is het thuis.»

undefined

null Beeld

undefined

'Als je lang samen bent met iemand, kan het tof zijn om te merken dat je nog goed in de markt ligt.'

HUMO Dat je nu met ‘De club’ op tv te zien bent, is dus niet uit tomeloze ambitie?

Schoeters «O, nee. Ik vind het tof dat ik radio en tv kan combineren, maar het is niet mijn bedoeling om ‘door te groeien’ naar tv. Radio is wat ik graag doe en wil blijven doen. Na de opnames van ‘De club’ mag ik voor Studio Brussel naar Rock Werchter om daar radio te maken, en ik kijk er nu al naar uit.»

HUMO Je wil alleen programma’s presenteren die je echt bij jou vindt passen. Wat aan ‘De club’ past dan bij jou?

Schoeters «Het is een gezellig programma (lacht). Het klinkt misschien oubollig, maar daar hou ik van. We spelen een spelletje met vrienden in een clubhuis, zo voelt het aan. De sfeer is die van een grote barbecue met vrienden – zálig. En ik vind het supererg wanneer er elke aflevering iemand moet vertrekken, wat nochtans het concept is (lacht). En waarschijnlijk zal Humo het wel een kutprogramma vinden, maar daar heb ik nu al vrede mee. Ik amuseer me.»

undefined

null Beeld


Traagheid

Schoeters «Deze laat ik aan me voorbijgaan. Ik kan me zelfs niet herinneren wanneer ik nog eens gewoon in de zetel ben gaan liggen. Geen tijd voor. In bad gaan doe ik ook niet. Nu ja, ik was me natuurlijk wel. Maar in bad liggen weken? Dat vind ik tijdverspilling. Ontspanning met voorbedachten rade zegt me niets, met als gevolg dat ik bijna voortdurend gestresseerd rondloop (lacht). Bezig zijn, ongerust zijn: dat is mijn natuurlijke staat. Gisteren had ik opnames voor ‘De club’, en net voor het begin begon het te malen in mijn hoofd: ‘Wat als Tomas straks belt om te zeggen dat hij een ongeluk met de auto heeft gehad en dat mijn hele gezin in het ziekenhuis ligt?’ Idioot natuurlijk, maar zo zit ik in elkaar: doemscenario’s bedenken.»

HUMO Hoe erg is de laksheid van anderen als je zelf de hele tijd op scherp staat?

Schoeters «Héél erg (lacht). Mensen die te laat komen: daar word ik onnózel van. En al helemaal als het mensen zijn die niet eens kinderen hebben (lacht). Of mensen die op het laatste moment een afspraak afbellen: níét doen bij mij.»

HUMO Wat zegt dat over jou?

Schoeters «Dat ik veel te opgewonden rondloop, en ook dat ik wat lakser zou willen zijn. Maar dat neemt niet weg dat een halfuur te laat komen getuigt van een gebrek aan respect. Beleefdheid en respect vind ik erg belangrijk.»

HUMO Ben jij iemand die zich nooit meer in een winkel laat zien als je de vorige keer het gevoel had dat je niet beleefd genoeg werd bediend?

Schoeters «Absoluut. En ik zal het ook doorvertellen (lacht). Het is gewoon een kwestie van moeite doen. Ik woon in Temse, een dorp waar je vaak dezelfde mensen tegenkomt, en ik maak er een zaak van om ze elke keer te begroeten. Dat probeer ik Lucien ook bij te brengen, en het lukt. Je hebt geen idee hoe trots ik kan zijn als hij uit zichzelf ‘Dank u’ en ‘Dag’ zegt als hij ergens over de vloer komt.»


Jaloezie

Schoeters «Weet je wat ik niet snap? Mensen die beweren dat ze dat niet kennen, jaloezie. ‘Jaloers? Ik? Nooit!’ Ik dus wel (lacht). Ik kom er niet graag voor uit, maar als ik het tegendeel beweer, zou ik liegen.»

HUMO Wanneer voel je jaloezie opborrelen?

Schoeters «Meestal is dat om materiële dingen. Maar het belangrijkste waar ik jaloers op kan zijn, is niet tastbaar: een gewoon gezin met twee kinderen. Dat gevoel kent elke ouder van een nieuw samengesteld gezin. Daar is ook niets mis mee, want het zou echt veel makkelijker zijn als al je kinderen onder hetzelfde dak zouden wonen en je niet voortdurend moet plannen.»

HUMO Toen je zelf kinderen kreeg, heb je de hulp van een plusoudercoach ingeroepen.

Schoeters «Omdat ik vond dat ik hulp kon gebruiken om alles thuis te organiseren. En om Tomas te ontzien, want voor hem is het ook niet makkelijk: hij heeft vier kinderen die hij allemaal even graag ziet, maar die er niet altijd zijn. En natuurlijk zie ik zijn kinderen ook erg graag, maar het is toch anders als je zelf kinderen krijgt. Dan helpt het om daarover te kunnen praten met iemand die je verzekert dat dat normaal is.»

HUMO Zijn er karaktereigenschappen die je liever wat rijkelijker toebedeeld had gekregen?

Schoeters «Ik zou er veel voor geven om wat mysterieuzer en bedachtzamer over te kunnen komen. Nu ook: ik had mezelf voorgenomen om tijdens dit interview wat rustiger te praten. Maar nee, ik zit weer luidop te ratelen. Ik benijd vrouwen die dat wel kunnen, een kamer binnenkomen en vanzelf rust en elegantie uitstralen. Ik drááf altijd een kamer binnen (lacht).»

HUMO Heb je ooit iemand horen zeggen dat die jaloers is op jou?

Schoeters «Nee, nog nooit. Geen goed teken, hè? (lacht)»

HUMO Hoe goed lukt het je om jaloezie in je relatie in bedwang te houden?

Schoeters «Ik vind mezelf best verdraagzaam. Ik heb nog maar zelden ruziegemaakt omdat mijn lief te opzichtig stond te flirten of te hard lachte met de mop van een ander. Ik gun Tomas dat plezier: als je lang samen bent met iemand, kan het tof zijn om te merken dat je nog goed in de markt ligt, of dat er nog andere mensen zijn die het leuk vinden om een babbeltje met je te maken. Natuurlijk moet hij niet voor mijn neus staan flirten met een andere vrouw, maar ik heb het gevoel dat we allebei wel weten waar de grens ligt.

undefined

null Beeld

undefined

'Kalm blijven in stresssituaties kan ik niet: ik heb veel drama in mijn leven (lacht).'

»Een paar jaar geleden deed ik nog de ochtend bij Studio Brussel terwijl Tomas ’s avonds ‘Café Corsari’ presenteerde: een periode waarin we elkaar amper zagen en zo goed als naast elkaar leefden. Ik maak me daar geen illusies over: Tomas zal toen wel veel aantrekkelijke en interessante mensen tegengekomen zijn, zo gaat dat in de media. En er zal wel wat geflirt zijn, maar dat vind ik niet eens zo erg. We hebben daarover een afspraak: als er écht iets scheef zit of de ene voelt dat-ie niet meer gelukkig is bij de andere, dan zeggen we dat. Ook als er iets fouts is gebeurd met iemand anders.»


IJdelheid

HUMO Ben je tevreden met je uiterlijk?

Schoeters «Dat ligt gevoelig. Ik ben erg bezig met hoe ik eruitzie, zoals zoveel vrouwen. En niet omdat ik op tv kom, maar puur voor mezelf. Ik ga sporten en smeer dure crème – ook al zeggen dermatologen dat het niet helpt.»

HUMO Zou je plastische chirurgie overwegen?

Schoeters «Zeg nooit nooit. Ik veroordeel het niet, maar voorlopig zegt het me niets. Ik heb nog nooit overwogen om iets te laten opvullen of inspuiten. Al is het maar omdat je het toch altijd zíét als een vrouw een behandeling met botox heeft ondergaan. Bovendien is het resultaat nooit mooier dan het origineel. Ik vind het zelfs een beetje zonde als een sterke vrouw zich zo laat kennen.»

HUMO Onlangs maakte je je kwaad op Instagram over een sms die je van Weight Watchers had gekregen: uitgerekend op Moederdag kregen moeders korting.

Schoeters «Zó kwaad was ik nu ook weer niet. Maar ik wilde wel duidelijk maken dat zoiets toch een béétje een ongelukkige manier is om aan klantenbinding te doen. Op het moment dat je als moeder op Moederdag je welverdiende pistolets zit te eten, krijg je via je gsm een schuldgevoel aangepraat. Ik heb, voor de duidelijkheid, geen probleem met Weight Watchers: ik ben zelf lang lid geweest, vandaar dat ik dat bericht kreeg. Maar waarom sms’en ze geen recept voor een goede taart met weinig suiker in plaats van je meteen op stang te jagen?»

HUMO Je hebt een gloeiende hekel aan snobisme, een vorm van uit de oevers tredende ijdelheid. Is die geworteld in een bijzonder voorval uit het verleden?

Schoeters «Niet speciaal, maar ik snap niet waarom sommige mensen het nodig vinden om zich op die manier van anderen te onderscheiden. Omdat je meer geld aan iets uitgeeft, bijvoorbeeld. Ik ben de eerste om te roepen: ‘Lekker, hè? Het is van de Aldi!’ En natuurlijk kan iets van Delhaize écht lekkerder zijn – echte cola zal ook altijd de beste cola blijven. Maar ga het dan kopen omdat het lekkerder is, niet omdat het duurder is.

»Onlangs liep ik in de Action te winkelen toen een man me aansprak: ‘Allee jong, den Action?!’ ‘Pardon?’ zei ik. ‘Welja, allebei een dikke pree van de VRT en dan nog naar de Action gaan.’ Ik stond versteld. Ten eerste omdat ik dat waanzinnig onbeleefd vond, maar ook omdat ik me er niet voor schaam om daar te winkelen. Ik moet wel wassen voor víér kinderen, hè. Dan is het toch niet meer dan logisch dat ik mijn wasmiddel zo goedkoop mogelijk wil?»

HUMO Je bent naar het Rits gegaan om te leren hoe je radio maakt, tussen studenten die vast niet altijd even nuchter in het leven stonden als jij. Botste dat soms?

Schoeters «Nu moet ik opletten wat ik zeg, want ik wil niemand beledigen (lacht). Het belangrijkste wat ik op het Rits geleerd heb, is dat radio maken een metier is: je kunt het of je kunt het niet – zoals elk vak. Maar als ik zag hoeveel kak sommige mensen daaraan hingen... Dat snapte ik niet. In het begin raakte ik zelfs even in paniek, omdat ik zó anders was dan de meeste studenten: ik kwam niet uit het juiste milieu, ik las De Morgen niet thuis en ik ging niet naar het theater. Ik wilde gewoon radio maken, maar daar leek dat plots niet te volstaan als reden. Maar nu ben ik blij dat ik toen mezelf gebleven ben, dat ik mezelf niet heb proberen om te turnen in iets wat kunstzinniger was, om aanvaard te worden.»

undefined

'Ik ben echt een non. Ik vind mezelf heel preuts, en ik vind heel veel onkuis'


Onkuisheid

Schoeters «Je hebt geen idee hoe erg ik opzie tegen dit deel. Ik ben echt een non (lacht). Ik vind mezelf heel preuts, en ik vind heel veel onkuis. Je zult het misschien niet graag horen, maar ik praat totaal niet graag over seks – niet in interviews, maar ook niet in gewone gesprekken. Het verbaast me altijd hoeveel mensen dat wél moeiteloos kunnen. Tomas is op dat vlak veel losser dan ik. Ik blokkeer altijd. Nu ook weer: ik kan me maar niet van het idee ontdoen dat mijn moeder dit zal lezen. Maar dat is vast niet wat je wilde horen, hè? Stel ik je nu teleur?»

HUMO We kunnen niet allemaal Patje Krimson zijn.

Schoeters «Voor dit interview heb ik ter voorbereiding nog enkele 7 Hoofdzonden-interviews gelezen, en dat met Patje zat erbij. Hij vertelde dat hij ooit in een parenclub moest gaan draaien, en dat de uitbater hem had toevertrouwd dat er veel meer Vlamingen lid zijn dan je zou denken. Dat vond ik zó’n gek idee. Ik mag er niet aan denken dat Tomas en ik elk met een ander liggen te seksen in één of ander louche kot met fluwelen zetels. Dat schurkt toch dichter bij de marginaliteit aan dan me lief is (lacht). Nee, ook op dat vlak geldt: gewoon is al lang goed.»

HUMO Bespreek je je seksleven niet met vriendinnen?

Schoeters «Nee. Ik luister wel graag, maar ik zal zelden zelf iets delen. Mijn vriendinnen zullen van mij niet te horen krijgen hoe lang de piemel van Tomas is. Ik heb onlangs een feestje gegeven voor mijn verjaardag, en dat was naast een vijver. Ik moest zelf niet naar huis rijden, en dus had ik behoorlijk wat gedronken. Op een bepaald moment ben ik uit zattigheid in die vijver gesprongen – niet naakt, ik had mijn ondergoed nog aan. Maar dat vond ik voor mezelf al héél ver gaan. De volgende ochtend voelde ik de drang om me te gaan excuseren bij iedereen die erbij was (lacht). Nee, die vrouwen die zonder scrupules hun tieten tonen: ik zal ze nooit begrijpen.»

HUMO Werd er vroeger bij jou thuis openlijk over seks gepraat?

Schoeters «We liepen zonder problemen de badkamer binnen, maar over seks werd niet echt gepraat. Misschien is dat de reden waarom ik liever discreet blijf op dat vlak? Het enige gesprek over seks dat ik ooit gehad heb met m’n ouders, was toen ik op skivakantie zou vertrekken met mijn vriendje. Toen stond mijn moeder erop dat ik de pil zou beginnen te nemen. Dat was het zowat.»

HUMO Stel dat Lucien je komt vragen hoe je kindjes maakt, wat zeg je dan?

Schoeters «Dan verwijs ik ’m heel graag door naar zijn vader (lacht). Nee, serieus: ik denk dat Tomas dat heel goed zou doen, zo’n gesprek. Met mij knikkend naast hem: ‘Ja, jongen, wat je vader net zei.’ (lacht) Ik wil het heus wel anders doen dan hoe ik zelf opgevoed ben, ik zou niet willen dat mijn kinderen voor verrassingen komen te staan. Maar ik weet nu al dat het niet makkelijk zal worden.»

HUMO Zolang niemand naar een parenclub vraagt, hoeft dat geen probleem te zijn.

Schoeters «Ik denk dat ik vooral in de lach zou schieten in zo’n parenclub. Je ként die mensen toch niet? Om die reden heb ik ook nog nooit een onenightstand gehad: ik zou nooit seks kunnen hebben met iemand die ik niet op één of andere manier graag zie. Ik weet dat het zoveel cooler zou zijn mocht ik nu kunnen zeggen: ‘Ik heb dit en dat gedaan.’ Heel rock-’n-roll allemaal. Maar nee, ik zou het niet kunnen. Sorry, hè.»

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234