null Beeld

De allerbeste verhalen over slechte adem!

Vorige week deelden jullie massaal jullie 'slechte adem'-verhalen met ons... Het moet gezegd: heel wat herkenbare situaties! Collega's, leerkrachten, vrienden en vriendinnen; lees hier de meest frappante selectie - en neem alstublieft een muntje!

Kelly Sterckx


Deze verhalenschrijvers winnen elk 100 doosjes Frisk:

Anita te Gussinklo: Toen ik een jaar of 17 was werkte ik in een Drogisterij/parfumerie en was een klant aan het helpen met make-up uit te zoeken. Op een gegeven moment zegt ze: Sorry hoor, maar zou iemand anders mij ook kunnen helpen? U ruikt vreselijk uit uw mond. Ik schaamde me dood en vond het echt heel erg. Op dat moment liep ik met een ontsteking in mijn mond, waarvoor ik al onder behandeling was bij de tandarts.

Jan-Willem Barbier: Zeemanswijsheid: word je wakker en kleeft er kots aan de muur, dan ruikt je adem hoogstwaarschijnlijk zuur.

Saskia Uytterhaegen: Bij het verstoppertje spelen riep mijn zoontje : "Ik zie je niet, maar ik ruik je". Ik ben maar vlug een tabletje gaan nemen!

Bert Nijs: Hi Humo en Jeroom, Van honden is al lang geweten dat ze uit hun bek stinken en daar geven we niet om. Dat geeft immers wat "smaak" aan de man-hond relatie. De laatste tijd draait mijn Terrier echter zijn snuit als ik hem na een lange werkdag kom begroeten. Het zou wel eens kunnen komen door de hoop stront die ik dagelijks van de baas moet slikken.. Micro-management, je kent dat wel. Help me asjeblieft de band met mijn keffer heropbouwen zodat ik terug degene ben die affectie afwijst. Daarnaast, in het teken van eerlijkheid, moet ik bekennen dat ik geen hond heb. Maar wel een vrouw, als dat ook telt. Vriendelijke 'uit-de-muil-ruikende' groeten!

Giel Verstrepen: Het begon toen ik 5 was. Niemand wou met me spelen. Ik weet het, ik ben zwart, maar dat had er voor één keer niets mee te maken. Ze noemden me zelfs niet bij naam. Op de speelplaats speelde we tikkertje en ik moest hem steeds zijn. Op mijn kamer was de enigste plaats dat ik me thuis voelde. Hier mocht het raam van mama tenminste gesloten blijven. Tijdens het avondeten mocht ik aan de kindertafel zitten. Dit zou ik best leuk gevonden hebben moest ik een broer of zusje gehad hebben. Mijn vader was op mijn 14de werkloos en toch kreeg ik een TV op mijn kamer. Op mijn 18de leerde ik mijn eerste vriendin kennen via MSN. Na 6 maanden besloten we elkaar in het echt te ontmoeten. Deze relatie heeft niet lang geduurd. Tijdens de date vertelde ze me dat het aan mijn huidskleur lag. Nu ben ik 25 en ik heb de ware leren kennen via myspace. Ze woont in California. Ik heb gemerkt dat lange afstandsrelaties mijn ding zijn. In November vlieg ik naar haar toe. Daar zou ik haar graag passioneel muilen.

Tim Blockmans: Ik ben Tim, 20 jaar en een student in hart en nieren. Vorige week waren we zoals regelmatig een avondje uitgegaan, inclusief de liters gerstenat en de nachtelijke durum om mijn maag gerust te stellen. Die avond heb ik een meisje gezien waar ik al een tijdje zeer geïnteresseerd in was. Het lot en een hoop alcohol langs haar kant hielpen me enorm en uiteindelijk ben ik dus met dat meisje terug op mijn kot belandt. Alles leek me perfect; ik had een fantastische avond gehad en dan ook nog eens een beeldschoon meisje mee naar huis genomen. Alles liep dus perfect. Tot de ochtend. Wanneer mevrouw wakker werd en zich naar mij draaide, haar arm om mij leggend voor een knuffel en haar lippen uitreikend voor een kus, kwam de walm van bier, looksaus en een hoop ochtendadem haar tegemoet. Het heeft exact 3 minuten geduurd voor ik weer alleen was op mijn kotje... Ik haat mijn adem.

Dieter Kopmans: Na een feestje in centrum vertrok ik richting mijn kot. Onderweg kwam ik een meisje tegen. Altijd als ik een beetje gedronken hebt praat ik tegen mensen die ik niet ken. Ze vertelde me dat ze de weg kwijt was en het kot van haar vriendin niet meer vond. Ik vroeg haar waar ze verbleef en tikte het in op mijn gps systeem dat ingebouwd zit in mijn gsm. Ze was nog maar twee straten verwijderd van haar bestemming. Toen we aan de voordeur kwamen trok ze me mee naar binnen. Ze begon me te zoenen. Na een kleine minuut stopte opeens. Ze keek in mijn ogen met een serieuze blik en zei: "heb jij ajuin gegeten? Ik dacht even na en zei: "Ik heb zonet nog een durum gegeten." Ze duwde me van haar af "Ai ai ai dat is niet goed." Ze deed de voordeur open en liet me buiten. (Stiekem wilde ze gewoon zeggen dat ik uit mijn bek stonk.)

PROFICIAT!

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234