null Beeld

De authentieke Bospoepersboom van Retie

Exclusief voor onze lezers brengen wij u als e-card de authentieke foto van de authentieke Bospoepersboom van Retie, ons ter beschikking gesteld tijdens de late uurtjes van de zgn. Humo Poppoll-avond door een acteur waarvan wij de naam niet mogen onthullen.

cb

Het wordt te veel voor Corneel

Nog steeds trekt ieder weekend een massa 'Van vlees en bloed'-fans naar het Prinsenpark in Retie, op zoek naar de meest beruchte locatie uit hun geliefde serie: de boom van de bospoeper.

Tevergeefs, want Gert Gielis, de sympathieke domeinbrigadier van het Prinsenpark zei het al in Het Belang van Limburg. 'Eigenlijk is er hier niemand die nu precies weet waar de 'bospoepersboom' staat,' lacht Gert. 'Wij stonden op een afstand toen de acteurs het bos zijn ingegaan voor de veelbesproken vrijscène. Eigenlijk weten alleen zij welke boom het was. We hebben trouwens liever niet dat iedereen zomaar het bos in stapt. Volgende maand begint het broedseizoen.'

Inderdaad, waarom de noodzakelijke rust in het bos gaan verstoren voor een frustrerende queeste naar een boom die toch niemand weet staan? En vooral: waarom al die vergeefse moeite doen als u iedereen kunt laten geloven dat u wel degelijk deze mythische heilige boom hebt vereerd met een bezoek - en de hemel weet met wat nog meer!

Exclusief voor onze lezers brengen wij u als e-card de authentieke foto van de authentieke Bospoepersboom van Retie, ons ter beschikking gesteld tijdens de late uurtjes van de zgn. Humo Poppoll-avond door een acteur waarvan wij de naam niet mogen onthullen, en dit met de uitdrukkelijke belofte dat ons initiatief de rust in het bewuste bos zou doen terugkeren tijdens het nakende broedseizoen.

Zoek niet langer! De Bospoepersboom staat voortaan te uwer beschikking op humo.be/Linke Boel. Maak er gebruik van!

Cornelius Bracke.

undefined

null Beeld

Verstuur de e-card

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234