null Beeld

De beste grap volgens Youp van ’t Hek

Vandaag laten we u in (Bulderlacht) meelachen met Youp van ’t Hek: hij vertelt de mop waar hij het hardst om moet lachen.

Redactie

Een man zit vier jaar lang in z’n eentje op een onbewoond eiland, wanneer er plots een vrouw aanspoelt. Ze is op sterven na dood, maar als hij haar een week lang opkalefatert met fruit, water en vis, is ze weer helemaal de oude. En wat een verrassing: het blijkt zowaar Claudia Schiffer te zijn! Een halfjaar gaat voorbij, en dan zegt Claudia Schiffer plots tegen de man: ‘Ik zou wel een keer seks met je willen.’ – ‘Meen je dat?’ vraagt de man. ‘Nou ja, ik durfde er zelf eigenlijk nooit over te beginnen. Maar nu je het zo vriendelijk vraagt, zeg ik geen nee.’ Enfin: ze hebben dus seks. En daarna nog eens, en dan nog eens, en de volgende dag opnieuw. Dat gaat zo een paar weken door, totdat de man op een dag tegen Claudia Schiffer zegt: ‘Ik heb in m’n koffer een maatpak, leren schoenen en een stropdas zitten: zou je die niet eens willen aantrekken?’ – ‘Hè, waarom?’ – ‘Gewoon, omdat ik dat wel leuk zou vinden.’ Zo gezegd, zo gedaan: Claudia Schiffer trekt het maatpak, de leren schoenen en de stropdas aan, en gaat dan weer naast de man zitten. ‘Uitstekend,’ zegt die. ‘Maar nu nog iets: ik heb daarginds een diplomatenkoffertje liggen. Zou je dat niet eens willen vasthouden?’ – ‘Ach, als ik je daar een plezier mee doe,’ zegt Claudia Schiffer, dus ze neemt het diplomatenkoffertje vast en gaat weer naast de man zitten. ‘Nu nog een laatste ding,’ zegt de man. ‘Zou ik een klein snorretje op je bovenlip mogen tekenen?’ – ‘Oké, als jij dat wil.’ De man tekent een snorretje op Claudia Schiffers bovenlip, kijkt haar eens van top tot teen aan, en zegt dan: ‘Hey Harry, jij raadt nóóit met wie ik gisteren geneukt heb.’

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234