null Beeld BELGA
Beeld BELGA

De eindejaarsvragenBart Verhaeghe

Dit vond Bart Verhaeghe van 2020: ‘Ik heb veel kunnen sporten’

Redactie

Meer eindejaarsvragen vindt u hier »

HUMO Hoe heeft u het voorbije coronajaar beleefd en welke trend of evolutie is u opgevallen?

BART VERHAEGHE «Het is al moeilijk genoeg om te ondernemen in ons land, de onzekerheid die het virus met zich meebrengt maakt het nog moeilijker. Niemand kan nog om het belang van een goede gezondheid heen. Dat ik dit jaar veel meer heb kunnen sporten, is dus zeer positief.»

HUMO Wat vond u het afgelopen jaar het beste en het slechtste op radio, tv en sociale media?

BART VERHAEGHE «Op Netflix vond ik ‘Il proces­so’ goed: een sterk moordver­haal met knappe acteerpres­taties. Die spanning kan me geweldig óntspannen. Op tv blijf ik graag naar ‘De slimste mens’ (VIER) kijken, waarbij ik dit jaar veel nieuwe gezichten leer kennen.»

HUMO Welke boeken, films en muziek hebben u dit jaar het meest bekoord?

BART VERHAEGHE «Beste muziek: ik creëer graag mijn eigen Tomorrowland: tij­dens het sporten ga ik voluit op de TML-­playlists. Beste boek: ‘Overheid + markt’ van Itinera­econoom Ivan Van de Cloot en ‘The Offer You Can’t Refuse’ van Steven Van Belleghem

HUMO Wie wenst u wat toe voor 2021 (ten goede of ten kwade)?

BART VERHAEGHE «Los van de goede gezondheid hoop ik vooral dat iedereen kan doen wat hij of zij gráág doet. Dat iedereen z’n leven mag leiden op zijn manier. Voor ondernemers is dat: kunnen ondernemen in een rechtszeker en efficiënt kli­maat, zodat de risico’s niet onnodig groot worden.»

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234