null Beeld RV Thomas Sweertvaegher
Beeld RV Thomas Sweertvaegher

De eindejaarsvragenhannelore bedert

Dit vond Hannelore Bedert van 2020: ‘Eenzaamheid zou niet mogen bestaan’

Redactie

Meer eindejaarsvraagjes vindt u hier.

HUMO Hoe heeft u het voorbije coronajaar beleefd en welke trend of evolutie is u opgevallen?

HANNELORE BEDERT «Ik heb gemerkt hoeveel men­ sen kunnen klagen over futi­liteiten. Relativeren is een kunst. Zelf heb ik veel vriend­ schap en warmte gevoeld, en ondanks veel verdriet ben ik toch overeind gebleven.»

HUMO Wat vond u het afgelopen jaar het beste en het slechtste op radio, tv en sociale media?

HANNELORE BEDERT «Beste radio: ‘Byloo’ (Radio 1), zalig spitsvondig. Beste tv: eindelijk heb ik alle sei­zoenen van ‘Down the Road’ (VRT NU) bekeken. Prachti­ge televisie. Op Netflix zijn de series ‘Unbelievable’ en ‘The Queen’s Gambit’ echte aan­raders.»

HUMO Welke boeken, films en muziek hebben u dit jaar het meest bekoord?

HANNELORE BEDERT «Boek: ‘Het boek Daniël’ (Chris De Stoop) heeft erin gehakt. In het theater heb ik zwaar genoten van ‘Locke’ (Compagnie Cecilia). Muziek: ik heb Mac Miller ontdekt, heerlijk.»

HUMO Wie wenst u wat toe voor 2021 (ten goede of ten kwade)?

HANNELORE BEDERT «Iedereen die te lijden had onder de coronacrisis: betere tijden. Fietsers: meer veiligheid. Mijn kinderen: bergen liefde en een gelukkige mama. Iedereen: vrienden en familie zoals die van mij. Eenzaamheid zou simpelweg niet mogen bestaan.»

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234