null Beeld

Eindelijk vrijen! Humolezers over hun eerste keer: 'Bij mij was het kut!'

Viva Valentijn! Hoogdag voor de liefhebbers van horizontaal dansen! Wij vroegen aan onze lezers uit de doeken hoe ze hun bloempje verloren. U reageerde massaal op onze oproep om uw hoogstpersoonlijke ontmaagdingsverhaal in te vertellen, en al na een paar inzendingen wisten wij: u bent me d'er eentje! De meest komische, ontroerende of verbijsterende verhalen vindt u hieronder. Enjoy!

Redactie

(Verschenen in Humo 3519/07 op 12 februari 2008)

Het was een kerstavond. Ik had al wat ervaring, zij niet. Toen het niet echt wou lukken, begon ze te freaken. Zij vluchtte het huis uit, ik liep haar achterna, maar met haar haarspeld sloeg ze mijn hoofd tot bloedens toe. Tot overmaat van ramp kwamen toen net twee politieagenten langs, die haar vroegen of ik haar lastig viel! Gelukkig zei ze van niet, of ik had het nog mogen uitleggen op het politiebureau. Ze is niet meer meegekomen; ik heb dus zelf met mijn kerstman mogen spelen... Ho ho ho... (Filip, toen 18 jaar)

❤️❤️❤️

Eerste keer in enkele woorden: egoistische manenblusser die dacht dat hij de seks had uitgevonden en elke vrouw kon krijgen! Awel David, ik hoop dat ge zo weinig mogelijk meisjes zo'n slechte eerste keer bezorgd hebt! (Meisi, toen 19 jaar)

❤️❤️❤️

Halfweg de jaren '70. Mijn lief en ik kunnen nergens heen. Uiteindelijk belanden we in het parkje achter de kerk en naast de sacristie. Heiligschennis moet wijken voor geilheidskennis. We kruipen zo diep mogelijk in de struiken, weg van het wandelpaadje. Geklooi met kleren, riemen, takken, het eerste kapotje en dan... Op het ultieme ogenblik, net als het gaat gebeuren, komt een ouwe dame met haar loslopend schoothondje langs. Dat mormel recht naar ons. Hoe maak je zonder geluid dat rotbeest duidelijk dat het moet ophoepelen? Het wordt nog erger. 'Fifi, Fifi waar ben je?' roept de vrouw. Geen reactie. Fifi wil foefjes. 'Fifi, Fifi?' Weg moment suprême! Uiteindelijk is het maar uitstel, want enkele dagen later gebeurt het echt, op een akker ver van de bewoonde wereld. Op die plek staat nu ... de Brugse gevangenis. (Wim, toen 18 jaar)

❤️❤️❤️

Vijf seconden!' !!! Alle mannen zijn hetzelfde' !!! (Karen, toen 18 jaar)

❤️❤️❤️

Ongeveer twee minuten na onze vrijpartij begon ik een vrij scherpe geur waar te nemen: een soort bedorven oude Franse kaas. Mijn vriendin rook niks. Onwaarschijnlijk, daar ik de geur zeer duidelijk waarnam, en er zelfs licht misselijk van werd. Nu moet je weten dat ik op mijn zeventiende voorzien was van een poging tot snor, en tijdens het beffen bleek zich wat te veel van het vrouwelijke nectar in de schamele begroeiing onder mijn neus te hebben gehuisvest. Bovendien waren haar lichaamssappen al overgegaan van vloeibare naar vaste staat. Het resultaat was overweldigend: werkelijk, zure melk was er niks bij. Ik heb serieus mogen schrobben om alles weg te krijgen. Daags nadien heb ik zelfs mijn snor afgeschoren. (Walter, toen 17 jaar)

❤️❤️❤️

Toen ik haar een koffie aanbood, zei ze dadelijk ja. Ze kon haar ogen niet van me afhouden en beantwoordde heftig mijn hartstochtelijke kus. Ik herinnerde me enkele scénes uit een film en wist dat ik haar op haar rug moest krijgen. Liefst op een bed, maar dat stond in de andere kamer. Te ver. Ze zou zich kunnen bedenken. Ik boog door de knieën en trok haar naast me op de koude tegels. Onhandig rukte ik mijn broek open en ging over haar gespreide benen liggen. Bij de buren ging plots de radio hard aan. Dit was het moment. Maar hoe hard ik ook probeerde, de toegang bleef dicht. Zij leek steeds luider te kreunen. Paniek verscheen in haar ogen. De radio bij de buren viel uit. En in die plotse stilte hoorde ik haar schreeuwen: 'Trek toch die panty uit, idioot!' (Freddy, toen 22 jaar)

❤️❤️❤️

Kort en hard, hij werd daarna 'de kiekenslachter' genoemd. (Sanne, toen 18 jaar)

❤️❤️❤️

We zaten in mijn vaders Lada op de achterbank, en na het gewriemel dat we ondertussen al wat onder de knie begonnen te krijgen liet ik me tussen haar benen zakken en begon ik aan mijn allereerste poging tot orale bevrediging. Ze zag er duidelijk geen sterretjes van want na enkele minuten zei ze dat het wel goed was zo. Achteraf gingen we nog iets eten in de Quick, en toen ik met de bestelling terugkeerde werd mijn vriendin lijkbleek: haar maandstonden waren doorgekomen! Ik had zopas met een gigantische lelijke bruine vlek van neus tot kin een hamburger besteld en was daar doodleuk mee tot bij haar gelopen! Gelukkig is ons seksleven sindsdien flink verbeterd. (Didier, toen 19 jaar)

❤️❤️❤️

Gewoon kut! (JeanPierre, toen 14 jaar)

❤️❤️❤️

Na een romantische wandeling langs de kade keerden we terug naar mijn flat. Ik vroeg hem of hij nog 'mee naar boven kwam', maar hij aarzelde. Ik zei dat ik speciaal een fles cognac in huis had gehaald, want ik had van zijn vrienden gehoord dat hij dat graag dronk. Nog steeds hapte hij niet toe; hij zei dat hij wist wat ervan zou komen. Ik antwoordde schaapachtig dat dat nu net de bedoeling was. En toen zei hij... dat hij niet mocht van zijn moeder! Hij was 28. (Delly, toen 32 jaar)

❤️❤️❤️

Mmm, da's warm! Gedaan! (Guy, toen 16 jaar)

null Beeld

❤️❤️❤️

Mijn vriend belde me op, het was zover, zijn ouders waren weg. Ik denk dat we net in de meest gênante positie waren beland, toen ineens de hele familie binnenviel. Blijkbaar was het zijn tante Ria's verjaardag... De blik op het gezicht van zijn bonneke was, achteraf gezien, hilarisch. De reactie van zijn ouders was minder, maar na twee jaar zullen ze er wel overheen zijn. (Lien, toen 16 jaar) Ik dacht dat de hemel openscheurde en de aarde ontplofte. Wat een pijn! Ik gilde het uit maar mijn jongen deed dapper door. Na anderhalve minuut van zijn gekreun en mijn gegil was het over. Hij knuffelde me en zei heel trots dat hij het fijn vond dat ik zo snel klaar was gekomen maar dat ik volgende keer wat minder hard moest roepen! Ik heb hem nooit durven zeggen dat ik juist héél stilletjes ben als ik geniet... (Nathalie, toen 16 jaar)

❤️❤️❤️

Ik lag met mijn liefje te rollebollen op de hooizolder van tantes boerderij. Heel spannend en opwindend, vond ik, want we zouden 'het' voor de eerste keer doen. Op een gegeven ogenblik zei ze: 'Je mag nu beginnen, hoor!' Terwijl ik al minstens vijf minuten bezig was! (Rudy, toen 18 jaar)

❤️❤️❤️

Toen ik tijdens de zomervakantie aan het dromen was in de duinen, vroeg een knappe Amerikaanse of ik haar kon helpen met haar tent. Ik was een snotneus van amper 16. Nog geen enkele ervaring. A French kiss kende ik alleen uit de liedjes van Springsteen. Maar we raakten aan de praat en ze was onder de indruk van mijn Engels. Algauw bleek dat we zowat dezelfde muzikale smaak deelden. Beatles natuurlijk en Bruce. Dankzij Humo had ik toen net 'Born to run' ontdekt: ik kende de hele elpee zowat vanbuiten. Ze bleek gecharmeerd van het enthousiaste jongetje. Ik was eigenlijk nog een kind maar al zal niemand dit nu nog geloven: een schoon manneke. Ze nodigde me uit bij haar thuis maar dat durfde ik niet. Toen ik naar huis ging, zei ze: 'If you want to see me again, meet me here at one o'clock tonight.' Ik was geen held maar ik kon toch de slaap niet vatten. Om kwart voor één sloop ik het appartement uit. De rest is history. Ze was er, ik was een kluns maar ze lachte met mijn onhandigheid en het was lekker. Achteraf gingen we naakt zwemmen in de zee. Wat groot was geweest, kwam maar kleintjes uit het water, maar we konden er alletwee om lachen. De volgende dag was ze weg, ik heb haar nooit meer teruggezien. Als ik er nu soms de pest in heb, dan rij ik gewoon naar de kust. Dan wandel ik langs het strand - heel af en toe ga ik stiekem nog eens zwemmen. Dan hoor ik haar weer lachen en kan ik er weer tegen... (Dreamer, toen 16 jaar)

❤️❤️❤️

Als studente ging ik tabak plukken in Ontario, Canada. Het was er hard labeuren, slapen in de schuur bij de ratten, vroeg op en laat in bed. Maar dat vond ik allemaal niet zo erg meer toen ik verliefd werd op Chris, de zoon van de tabaksboer: een blonde, bruingebrande adonis, die mij ook wel zag zitten. Maar dat was niet naar de zin van papa. Het werk leed onder onze romance en papa zette mij op straat. Daar stond ik dan, helemaal alleen in een ver land, zittend op mijn koffer. Maar ik was vastbesloten ander werk te vinden, want Chris had beloofd dat hij mij zou komen opzoeken als ik aan de slag kon bij een andere boer. Een dag later was ik alweer druk bezig bij mijn nieuwe werkgever. Een week later kwam Chris langs. Hij nam me mee naar een hotelletje. Mijn eerste seksuele ervaring was ongetwijfeld de mooiste. Al kreeg ik nadien wel een serieuze bloeding. Lakens, matras, tapijten, de hele kamer vol bloed. Zonder het hotelmanagement te verwittigen, droeg Chris me naar zijn wagen en reed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Daar moest ik enkele uren blijven tot de bloeding stopte. Een paar dagen later was mijn avontuur in Canada afgelopen. Het heeft lang geduurd voor ik Chris uit mijn hoofd kon zetten. Maar zijn fotootje ligt nog steeds in het doosje 'onvergetelijke vrijers'. (Catherine, toen 17 jaar)

❤️❤️❤️

Het was een warme zomerdag in juni, vlak voor mijn allerlaatste examen. Ik ging bij mijn vriendje langs om notities uit te wisselen en gezellig te barbecueën met de familie. Al gauw belandden we kussend en strelend onder de lakens. Onze ogen fonkelden, na drie maanden verkering besloten we er helemaal voor te gaan. Ik lag bovenop hem en hij kwam zachtjes binnen. Net op dat moment klopte zijn zus op de slaapkamerdeur, terwijl ze luidkeels riep: 'De worstjes zijn klaar!' Ik verstijfde van angst, maar ze maakte gelukkig geen aanstalten om de deur te openen. We zijn in mekaars armen gevallen van het lachen, en hebben nog een keer gevrijd. (Olga, toen 18 jaar)

❤️❤️❤️

Met drie jongens en drie meisjes besloten we een bootje te huren en naar een van de vele rieteilanden te roeien. Daar aangekomen vormden we drie koppeltjes. Ik was 15, zij 17. Ze was mooi, een 'echte vrouw'. We zoenden, kleren gingen uit, nu ging het gebeuren! We waren nog maar net begonnen, toen we hoorden roepen: 'Brand! Brand!' We dachten aan een flauwe grap en schonken er niet veel aandacht aan. Maar toen zag ik plots huizenhoge vlammen. Zo snel we konden, vluchtten we naar de waterkant. Een van mijn vrienden had zich verveeld en was met vuur gaan spelen. Het kurkdroge rieteiland is helemaal afgebrand, en dat meisje heb ik nooit meer teruggezien. (Marcus, toen 15 jaar)

❤️❤️❤️

Mijn eerste keer was tijdens een optreden van een hardrockband in een zaaltje in Ledeberg bij Gent. De drummer had een oogje op mij laten vallen, maar zijn vriendin was er ook en dus nam hij me mee naar een kamertje achterin. Daar ben ik mijn bloempje verloren. Terwijl we aan het vrijen waren, hoorden we via de luidsprekers dat het optreden wat later zou beginnen omdat de drummer niet te vinden was. We schoten snel onze kleren aan en hij ging de rest van de band opzoeken. Ik zag hem fezelen met de zanger en die vond er niet beter op dan zich publiekelijk te verontschuldigen: 'Onze drummer wou nog snel een groupie pakken. Ik hoop dat hij nog energie over heeft om te spelen. Doe dat volgende keer na het optreden, hé moat!' Ik stond daar in de zaal met een hoofd als een tomaat, en hij zal het ook wel mogen uitleggen hebben aan zijn vriendin. (Sylvia, toen 16 jaar)

❤️❤️❤️

In 1975 gingen wij samen naar Jazz Bilzen, met de 2pk van mijn moeder. We waren toen amper 4 maanden samen (ons verhaal begon - écht waar - op 1 april van dat jaar, op de zolder van - ook écht waar - háár toenmalige lief, de keyboardspeler van Nacht und Nebel - ook al écht wáár! - en we waren nog niet 'intiem' geweest). Nu is een tweepersoonstent of een 2pk op het kampeerterrein van Jazz Bilzen ook niet echt handig, zeker niet met nog een vriend naast je in de slaapzak... Dus besloten we om ná het festival door te rijden naar de Ardennen. We vonden een camping in de buurt van La Roche, en nestelden ons gezellig tussen de andere -vooral Nederlandse - kampeerders. De eerste avond werden we allebei doodziek: we hadden de gebruiksaanwijzing op een pakje aspergeroomsoep verkeerd gelezen (volle melk gebruikt in plaats van water!). Maar de tweede avond was het prijs: onze allereerste lichamelijke uitspatting, de hemel op aarde. De volgende morgen kwamen we uit ons tentje gekropen, onder de goedkeurende blikken én voorál opmerkingen van de kamperende Nederlanders: 'Nou jongens, 't was bést gezellig bij jullie gisteren!' We schaamden ons dood, en vertrokken diezelfde dag nog terug naar Antwerpen, om, in het appartement van mijn ouders - die op vakantie waren - de feestelijkheden voort te zetten. Lieve schat, ik zie je-na 33 jaar-nog steeds doodgraag... (Pit, toen 18 jaar)

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234