null Beeld

En de Slechte Seks Prijs 2008 gaat naar: Lulu Wang!

De kogel is door de kerk! Dankzij uw weloverwogen stemgedrag - én uw stoutmoedige beslissing om daartoe eerst door vijf erectieverslappende literaire sekspassages te waden - mag de Nederlands-Chinese schrijfster Lulu Wang zich vanaf heden de trotse winnares van de Slechte Seks Prijs 2008 noemen.

Redactie

Nog een keertje, om het af te leren: Je brulde van de drang om mij volledig tot je te nemen, je kwijlde alvast en je bromde van opwinding toen ik in je handen viel. Hierna verpletterde je mij onder je lange armen en benen en scheurde het gewaad van mijn lijf.'

''In China is de seksuele beleving nu eenmaal compleet anders''

U kunt het interview met Lulu Wang lezen in Humo 3517 p. 7

undefined

undefined

1 Lulu Wang

null Beeld

'In mijn nachtelijke verbeeldingen was jij de tijger en ik de gazelle. Ik probeerde je te ontvluchten, maar je haalde mij met een paar sprongen in. Je brulde van de drang om mij volledig tot je te nemen, je kwijlde alvast en je bromde van opwinding toen ik in je handen viel. Hierna verpletterde je mij onder je lange armen en benen en scheurde het gewaad van mijn lijf. Ik hunkerde ernaar dat je vingers over mijn lichaam gingen, als lopende vuurtjes op een steppe tijdens de droge moesson - ontvlambaar als een lucifer. Ik hoopte dat je nagels mijn borst en buik open zouden snijden, zodat mijn longen meer ruimte zouden krijgen, anders zou ik ontploffen van hartstocht. Ik wilde dolgraag dat je lippen, tong en je liefdesdolk bij mij binnendrongen, mij van alles beroofden, mijn honger en dorst naar jou inbegrepen. Ik bad tot Boeddha dat jij mij zou vervoeren naar het zalige einde van de zoektocht naar jouw beminnelijkheid. Toen je uitgeput opzij rolde, kon ik mijn lotsbestemming tegemoet gaan, als een gouden feniks die opsteeg uit de as van alles verterende lusten, en die daarheen vloog waar alleen vrede en tevredenheid heersen.'

(Lulu Wang, 'Heldere maan')

undefined

undefined

2 Bart van Lierde

Hij deed zijn rits omlaag en haalde zijn penis zo vlot tevoorschijn, dat ze hem ervan verdacht geen onderbroek aan te hebben. Zijn geslacht was kort en breed, leek een vlezige salami. Hij hield zijn overhemd en broek aan, en alleen met zijn stijve priemende lid ontbloot, liet hij zich op haar zakken. Hij stootte toe, was zo driftig dat hij niet eens naar haar opening zocht. Ze hoopte dat hij niet zou klaarkomen voordat hij in haar zat, ze wilde hem voelen.

'Nadia, o Nadia!'

'Zou ze hem zeggen dat hij tegen haar volle blaas zat te porren?'

'Ik kom! Hij riep het triomfantelijk. Ze ervoer een schok. Hij zat niet in haar, hoe kon hij dan al komen? En toen voelde ze het. Zijn korte pik zat tussen twee vetlagen en hij stootte en wroette erin alsof het haar vagina was.'

(Bart van Lierde, '160 kilo')

undefined

undefined

3 Elsbeth Etty

Hij maakte zijn gulp open en… jezus! Zijn lul schoot naar buiten, sidderend als een springplank die zojuist door de olympisch kampioen schoonspringen is verlaten. Wat een ding! Veel groter dan ik had verwacht, en warm en kloppend. Het aftrekken zelf was zo gebeurd en Bruno vond het heerlijk. Hij steunde en kreunde als een gek en had niet eens door dat mijn vingers onder zijn zaad zaten. Ik heb alles maar zo'n beetje aan de stoel afgeveegd.

(Elsbeth Etty, 'Maak jezelf maar klaar')

undefined

undefined

4 Vonne van der Meer

Je bent begin vijftig en je kunt wel vijfentachtig, negentig worden... Ik sloot mijn ogen. Ik wist niet of ik huiverde van genot of van angst. Of wakkerde de woede het genot aan? Ik zag haar voor me, Lydia over ruim dertig jaar: een naakt, verschrompeld, kromgegroeid vrouwtje met wijd uitstaand wit haar. Verdwaasd zat ze te masturberen. Er zat niemand achter haar, niemands benen omklemden de hare. Niemand kuste haar in haar hals. Niemand beet in haar gerimpelde oorlelletje. Haar oude borsten hingen, en niemand die ze in zijn handen nam, even optilde en vrolijk tegen elkaar drukte, lieve oude borstjes van me... Niemand hoorde haar kreunen. Ze was alleen. Ze kwam alleen klaar en ze zou alleen sterven.

(Vonne van der Meer, 'Take 7')

undefined

undefined

5 Cindy Hoetmer

Ik volgde hem de kleedkamer uit naar een donkere nis. Hij drukte zich tegen me aan en stak zijn tong in mijn mond. Meteen probeerde hij mijn gulp open te maken. Omdat ik werkelijk in de veronderstelling was geweest dat we gingen snuiven, duizelde het me. Deze jongen wond er geen doekjes om. Godverdomme zeg, wat was hij doortastend. Zo bot was ik nog nooit verleid. Dat, zijn natte zachte tong in mijn mond, zijn stijve pik tegen mijn heup en hand op mijn kruis maakten me in één klap maximaal opgewonden. Ik trok mijn hoofd terug om te hijgen. Hij boog zijn hoofd nog ietsje verder naar voren en ging door met zoenen. Mijn broek was inmiddels open en ik werd vaardig gevingerd. Ik voelde me alsof ik was getroffen door een meteoriet. Dit ging snel. Er waren nog geen twee minuten voorbij toen de Engelse jongen me daar midden in de gang van de catacomben van De Club penetreerde.

(Cindy Hoetmer, 'Schop me!')

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234