Gallery Of Regrettable Food 3.0

Over de typische blues-keuken - naar verluidt zijn greasy bar-b-que sauce, ribeye steak en baked beans typische ingrediënten - zullen we zedig zwijgen, maar denk erom dat ook uw ouders en grootouders in de jaren veertig, vijftig en zestig voedsel in hun kas sloegen waarvoor elk beschaafd mens het nu kokhalzend op een lopen zet.

Redactie

Over de typische blues-keuken - naar verluidt zijn greasy bar-b-que sauce, ribeye steak en baked beans typische ingrediënten - zullen we zedig zwijgen, maar denk erom dat ook uw ouders en grootouders in de jaren veertig, vijftig en zestig voedsel in hun kas sloegen waarvoor elk beschaafd mens het nu kokhalzend op een lopen zet. Sla een oude editie van het Boerinnenbond-kookboek op een willekeurige bladzijde open en u zult zien dat de gelijkenissen met de gerechten die de Gallery Of Regrettable Food 3.0 afbeeldt - zoals de rijstschotel waarover de webmaster zegt: 'If this food was any whiter, it would be wearing pointy hats and burning crosses on the lawns of recipes for black-eyed pies' - groot zijn.

Meer over

Reageren op een artikel, uw mening ventileren of een verhelderend inzicht delen met de wereld

Ga naar Open Venster

Op alle artikelen, foto's en video's op humo.be rust auteursrecht. Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link. Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar redactie@humo.be.
DPG Media nv – Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234